Κατηγορίες
Football League

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Καλλιθέα και Βέροια

Το 1-1 ανάμεσα στην Καλλιθέα και τη Βέροια την Κυριακή (14/01) στο Ελ Πάσο μπορεί να θεωρηθεί και δίκαιο με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. 

Όπως αναφέρει το FL News, η γηπεδούχος είχε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίωρο, με δημιουργία, πολλές φάσεις και ένα γκολ από τον Συριόπουλο (8′) που έδιναν την αίσθηση πως μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι και την υπόθεση των τριών βαθμών χωρίς πρόβλημα.

Οι Ταμπάκης – Σμυρλής, όμως, δεν τελείωσαν τις φάσεις που έπρπε και μετά τα πρώτα 30 λεπτά η Βέροια θέλησε να δείξει τα δικά της δόντια στο γήπεδο. Δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Καλλιθέας και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου φωνάζει – πιθανότατα δικαιολογημένα – για μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Λαζόπουλο. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε και ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, αλλά αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο με διάσειση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 47ο λεπτό, ο Βανκεβάι σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης σε μια αντεπίθεση της «Βασίλισσας». Από εκείνο το σημείο και μετά, η Καλλιθέα προσπάθησε να συνέλθει, να βρει φάσεις και χώρους, αλλά η ομάδα της Ημαθίας με σωστή τακτική δεν την άφησε να πλησιάσει την περιοχή και έτσι έμεινε το 1-1.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης (49′ Κορωνάκης), Καντέ, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Βασιλείου, Μάκο (80′ Τσατσόπουλος), Γκέτσι, Σμυρλής, Ταμπάκης, Μίγγος (32′ Παυλής).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Κοζάκης, Ουνγιαλίδης, Λάσκαρης, Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Λαζόπουλος (46′ Γιαμόα – 91′ Ζυγκερίδης), Λίταινας (85′ Μέξης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected