Κατηγορίες
Football League

Πέρασε και από την Άρτα το…τρένο της Παναχαϊκής

Δεν τα κατάφερε ο Καραϊσκάκης, κόντρα στην πολύ ισχυρή Παναχαϊκή, παλεύοντας ωστόσο το ματς, από το οποίο θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου, έφτασαν σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στο γκολ, όμως δεν ήταν όσο προσεκτικοί θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια και γνώρισαν μια ήττα, που βάση της εικόνας του παιχνιδιού, θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Με το τελικό 0-1 της Παναχαϊκής διατηρεί την απόσταση βολής από την κορυφή και φαντάζει ως ένα ακλόνητο φαβορί για την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, και μετά από δύο ακίνδυνα μακρινά σουτ, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή, με τον Ελευθεριάδη να πιάνει συρτό δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, και το Μέλκα να πέφτει και να διώχνει πλάγια.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου) : Μέλκας, Παπανίκου, Τσοντάκης, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής, Κόλλινς (67’ Ευαγγέλου), Χούσος, Λουκίνας, Δημητριάδης (57’ Κυριάκης), Μακρίδης (77’ Μπεκατώρος)

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος) : Σούλης, Γκίνο (78’ Λουμπαρδέας), Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος (46’ Στεργίδης), Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης (85’ Βασιλείου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected