Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Άρης Παλαιοχωρίου – ΑΟ Καρδίας 3-1

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής παραμένει ο Άρης Παλαιοχωρίου που ξεπέρασε το εμπόδιο του ΑΟ Καρδίας.

Η ομάδα της Χαλκιδικής επικράτησε με σκορ 3-1 και διατήρησε τη διαφορά τους ενός βαθμού από τον δεύτερο Ηρακλή, ενώ την ίδια ώρα ο ΑΟ Καρδίας έχασε έδαφος στην βαθμολογική κατάταξη.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 26′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου, ένα λεπτό αργότερα όμως ήρθε και η απάντηση των «πρασίνων» όταν ο Ξανθόπουλος με πλασέ έκανε το 1-1.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, ο Ιγνατίδης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη (εντυπωσιακό τέρμα με ανάποδο ψαλίδι) ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 71′ ο Προβατίδης με σουτ.

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ : Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αγτζίδης, Κρημιανιώτης, Κουκουρώνας, Αποστόλου (50’ Προβατίδης), Σκέμπι (62’ Ντόμπρος), Ταΐρης, Σιμόνι, Καρλόπουλος (82’ Γκαγκάνης), Ιγνατίδης (77’ Γκιάτας).

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ : Βασιλειάδης Σ, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Α (63’ Νικολόπουλος), Καπρίλης (57’ Μαρινόπουλος), Πολυζάς, Τσατσαρώνης, Βερνάρδος, Γίδαρος (77’ Χότζα), Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος (66’ Βελισσάρης), Μανιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected