Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0

Ένα ιδιαίτερα αγχωτικό παιχνίδι, ένεκα και της μεγάλης ανάγκης για βαθμούς διεξήχθη σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Νικητής ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και μείωσε τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ΑΠΕ Λαγκαδά συνεχίζει το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων, που τον διατηρούν στην 9η θέση της κατάταξης του 2ου ομίλου

Η ομάδα του Γιώργο Ντάμτσιου έπαιξε με περίσσιο πάθος, όπως όφειλε να κάνει άλλωστε, καθώς βρίσκεται σε δεινή θέση όσον αφορά το μέλλον της στην κατηγορία. Πίεσε από τα πρώτα λεπτά, έψαξε το γκολ και θα μπορούσε να το πετύχει αρκετά νωρίς (5′) όταν ο Γιώργος Κίτσας (επανεμφανίστηκε μετά από δύο αγώνες λόγω τιμωρίας) βρέθηκε απέναντι από τον Φαρμάκη, ο τερματοφύλακας της ΑΠΕΛ απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Πατσιαβούρας που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Η πίεση του Μέγα Αλέξανδρου συνεχίστηκε σε όλο το πρώτο 45λεπτο, με κύριο εκφραστή των επιθετικών ενεργειών τον Γιώργο Κίτσα, ωστόσο ότι δεν πέτυχαν οι “πράσινοι” το έπραξε ο Σταμπουλής, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και στην προσπάθεια του να διώξει σε κόρνερ μετά από σέντρα του Κουκουράκη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το γκολ αυτό λειτούργησε ευεργετικά για τους γηπεδούχους, που διαχειρίστηκαν από θέση ισχύος το δεύτερο ημίχρονο και με τις απαραίτητες αλλαγές, επήλθε η πολύ σημαντική νίκη.

Η ΑΠΕΛ πάλεψε στο δεύτερο 45λεπτο, οι αλλαγές του Αστέριου Θέμελη ήταν προς τη θετική κατεύθυνση, ωστόσο στις δύο πολύ καλές στιγμές με τον Κοντέοντα, ο Αργυρόπουλος απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους “πράσινους” της Ημαθίας να πανηγυρίζουν μια νίκη-ανάσα και την ερχόμενη Κυριακή, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής, θα αγωνιστούν κόντρα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, στο σπουδαίο ντέρμπι του νομού.

Την ίδια ώρα, η ΑΠΕΛ (που ολοκλήρωσε το σημερινό παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αγριμάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83ο λεπτό) δίνει ένα ακόμη καθοριστικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (30′ λ.τ. Καφές), Κίτσας Λ. (87′ Καπετάνος), Τσουλχάη, Πετκάκης, Τσιότρας, Κιρκιλιανίδης (84′ Βλάχος), Κουκουράκης (75′ Τερζής), Κίτσας Γ., Παρσόπουλος, Πατσιαβούρας

ΑΠΕ Λαγκαδά : Φαρμάκης, Μούχαλης (69′ Καρασαββίδης), Αγριμάκης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Έππας (37′ Νικολάρας), Χιντασέλι, Σταμπουλής (85′ Αθανασιάδης), Κοντεών, Κατσαρός (37′ Στεφανίδης), Ζαννάκης

*φωτ. από trikala-imathias.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected