Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Αγροτικός Αστέρας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 2-1

Με το «χρυσό» γκολ του Χατζόγλου στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αγροτικός Αστέρας πήρε πολύτιμη νίκη για την παραμονή του, κερδίζοντας με 2-1 τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας.

Όπως αναφέρει το epsm24, η σημερινή νίκη φέρνει τους «σταχυοφόρους» στη 5η θέση (στο +4 από τη ζώνη υποβιβασμού) και όπου πλέον φέρνει πλέον την υπόθεση παραμονής καθαρά στο… χέρι τους.

Πραγματοποιώντας μια μέτρια ωστόσο εμφάνιση, ο Αγροτικός Αστέρας πήρε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας και πρόσθεσε ακόμη τρεις πόντους στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Το γκολ-λύτρωση για τον Αγροτικό Αστέρα ήρθε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων με μια κεφαλιά του Χατζόγλου.

Το 1-0 έγινε στο 20′ με τον Θάνο Αθανασιάδη, με την απάντηση να έρχεται πέντε λεπτά αργότερα όταν ο Δημητρίου έφερε το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1 για την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

Ο Αγροτικός Αστέρας προσπάθησε στη συνέχεια να πετύχει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη θέση του οδηγού, ωστόσο οι προσπάθειες του Καπρέτσου και του Μαντζίρη δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στα…χασομέρια και συγκεκριμένα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Χατζόγλου, μέσα σε έξαλλους όπως είναι φυσιολογικό πανηγυρισμούς.

Με τους “πράσινους” της Ημαθίας αγωνίστηκε ο Φώτης Ηλιού (21 ετών, μεσοεπιθετικός) με θητεία σε Ζάκυνθο, Βύζαντα Μεγάρων και ΑΕ Ερμιονίδας αλλά και ο Γρηγόρης Αργυρίου(!) ο οποίος επιστρατεύτηκε για να βοηθήσει την ομάδα (και ενώ είχε δηλώσει πως αποχωρεί) σε μια δύσκολη και καθοριστική αναμέτρηση.

Επόμενο παιχνίδι για τον Αστέρα, την Κυριακή 21/1 στην Έδεσσα ενώ ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, στο ντέρμπι της Ημαθίας.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας (Η. Στογιάννης): Χατζηβασιλάκης, Ζώτος, Χατζηαθανασίου, Χατζόγλου, Μήτογλου, Ντουνιάς, Ιωαννίδης (82’ Μερτζάνης), Λάμπρου (71’ Αποστολίδης), Μαντζίρης, Αθανασιάδης (74’ Ατζαμιδάκης), Καπρέτσος (86’ Πιστόπουλος)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Α. Πάππας): Κούζας, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέικος, Πιπιλιάρης, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Κιβρακίδης, Αργυρίου, Ηλιού (46’ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλόπουλος (55’ Ταλαίπωρος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected