Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Ξεχώρισε απόλυτα από το πλήθος αποκτώντας μία ειδικευμένη δεξιότητα εξαιρετικά μετρήσιμη και χρήσιμη και στον ιδιωτικό τομέα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης), διοργανώνει:

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμένα Προγράμματα σπουδών προς απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού

300 θέσεις για Ν. Ημαθίας
Δικαιούχοι του προγράμματος:
Μέλη του συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας
Μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ημαθίας
Άνεργοι (με ενεργό δελτίο ανεργίας)

Κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 13 έως 30 ετών & τα μέλη των οικογενειών τους
Μετά την απόκτηση των βασικότερων και βασικότατων δεξιοτήτων Πληροφορικής και Αγγλικών, παροτρύνουμε έντονα όλους τους μαθητές μας στην απόκτηση μιας εκ των παρακάτω εξειδικευμένων δεξιοτήτων ώστε να είναι παραγωγικότεροι και άμεσα ανταγωνιστικότεροι στην αγορά εργασίας. Ειδικά με την απόκτηση γνώσεων λογιστικής μπορούν να απευθυνθούν στο 90% των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα.

Επωφεληθείτε του ΔΩΡΕΑΝ προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ
________________________________________
1)ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ. (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Διάρκεια 2 μήνες
Σήμερα που η μηχανογράφηση είναι απαραίτητη σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Easy Education στηρίζει την προσπάθεια των επιχειρήσεων για την άψογη λειτουργία των λογιστηρίων τους αλλά και των εν δυνάμει εργαζομένων σε λογιστήρια επιχειρήσεων ή ως βοηθοί λογιστών . Έτσι καλύπτονται πολύπλευρες ανάγκες δημιουργώντας υψηλού επιπέδου γνώστες των εφαρμογών.
Η Easy Education δημιουργεί ένα πρόγραμμα σπουδών της λογιστικής με σκοπό την εμπέδωση των αρχών της Γενικής Λογιστικής και την εκμάθηση σύνταξης των οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων ώστε να μπορεί ο υποψήφιος μαθητής να ανταπεξέλθει στο 90% των επιχειρήσεων. (Ειδικά με την συνδυαστική απόκτηση του proficiency πληροφορικής) Κατά την παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών γίνετε ανάλυση και της εφαρμογής εμποροδιαχείρισης της softone.
________________________________________
2) ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ. (Photoshop, Corel, Illustrator). (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Διάρκεια 2 μήνες
Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator, CorelDraw και Adobe Photoshop. Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίηση εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.
Απευθύνεται σε:
Χρήστες χωρίς εμπειρία αλλά και σε Γραφίστες, Web Designer, Φωτογράφους, Τυπογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Μακετίστες, Διαφημιστές, Φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και σε όλους εκείνους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργική γραφιστική.
________________________________________
3) AutoCAD 2D & 3D (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Διάρκεια 2 μήνες
Το AutoCAD είναι το πιο διαδεδομένο πρόγραμμα CAD σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασική επιδίωξη είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να δημιουργούν νέα σχέδια βασισμένα σε πρότυπα της επιλογής τους, να τα αποθηκεύουν και να τα ανοίγουν εκ των υστέρων για επεξεργασία. Να χειρίζονται την οργάνωση των σχεδίων τόσο ως προς τις στρώσεις, όσο και ως προς τα σχεδιαστικά βοηθήματα και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν ως πρότυπα. Κατόπιν να δημιουργούν απλά ή σύνθετα γεωμετρικά σχήματα είτε σχεδιάζοντάς τα εξ αρχής είτε παράγοντάς τας από ήδη υπάρχοντα αντικείμενα με επεξεργασία και αναπαραγωγή. Να διαγραμμίζουν κλειστές περιοχές και να τροποποιούν εκ των υστέρων τις διαγραμμίσεις. Να δημιουργούν στυλ γραφής κειμένου και να γράφουν κείμενα απλής σειράς και κείμενα παραγράφων. Να δημιουργούν στυλ διαστασιολόγησης και να διαστασιολογούν τα αντικείμενα του σχεδίου. Να εκτυπώνουν το σχέδιο στην εκτυπωτική συσκευή της επιλογής τους.
4) GIS (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services). Διάρκεια 2 μήνες
Ο GIS είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο παγκοσμίως, που ως αντικείμενο έχει την σύνδεση γεωγραφικών και περιγραφικών στοιχείων σε ένα ενιαίο μοντέλο, με στόχο τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση αυτών, για την επίλυση προβλημάτων και λήψεις αποφάσεων.
Επωφεληθείτε του ΔΩΡΕΑΝ προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ

Απευθύνεται σε:
Τα GIS συστήματα απευθύνονται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον ακαδημαϊκό χώρο.
Μερικά από τα αντικείμενα που διαχειρίζονται είναι το κτηματολόγιο, η γεωργία, η διαχείριση φυσικών πόρων και η περιβαλλοντική αξιολόγηση, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα δημόσια έργα και τηλεπικοινωνίες , οι πωλήσεις, οι μεταφορές, ο τουρισμός και πολλά άλλα. Τα GIS δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για δράση και στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ενέργειας.
Σκοπός μας είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να χειρίζονται ένα σύνολο εργαλείων ώστε να δημιουργούν και να επεξεργάζονται δεδομένα παντός προέλευσης και να τα εξάγουν σε θεματικούς χάρτες για την σωστή απεικόνιση της πληροφορίας.
Στα παραπάνω δωρεάν προγράμματα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1) Τα προγράμματα περιλαμβάνουν δωρεάν δίδακτρα αξίας 800€
2) Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα
3) Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, στα πρότυπα πολλών Ελληνικών & ξένων πανεπιστημίων, για υποστήριξη και στο σπίτι. (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)
4) 12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο
5) Εγκατεστημένες ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
6) Επαγγελματική καθοδήγηση
7) Κατάρτιση σε τελευταίες εκδόσεις προγραμμάτων
________________________________________

Επωφεληθείτε του ΔΩΡΕΑΝ προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ
________________________________________
Στα δωρεάν σεμινάρια δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξετάσεων.
Εγγραφές από 15/01/2018 με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ωράριο εγγραφών : Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 πμ – 20:00μ.μ.

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Πληροφορίες
Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6
www.easy-education.gr
info@easy-education.gr
edu@easy-education.gr
Τηλ1: 2311110186, Τηλ2: 2331022004
Τηλ3: 2331070102

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected