Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Πράσινοι” και “ασπρόμαυροι” μετρούν αποχωρήσεις

Αποδεσμεύσεις σε ΑΕ Διδυμοτείχου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου τα τελευταία 24ωρα.

Παρελθόν από τους “πράσινους” αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Παναγιώτης Κουρδάκης. Ο πολύπειρος Εβρίτης αμυντικός φέρεται να επιστρέφει στην Ουγγαρία όπου και βρισκόταν πριν γυρίσει τον Οκτώβριο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διδυμότειχο, λύνοντας κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την ΑΕΔ.

Όπως αναφέρει το Ράδιο Έβρος που ήδη έχει μεταδώσει την είδηση επικαλούμενο και πηγές των πρασίνων, «η οικειοθελής αποχώρηση ήρθε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους με τον άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ να πετάει αύριο για Ουγγαρία όπου θα συνεχίσει να εργάζεται σε επάγγελμα έξω από τον χώρο του ποδοσφαίρου».

Αντιθέτως, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα της παραίτησης του Κρίστο Τελκίνσκι. Όπως είναι γνωστό, ο βούλγαρος τεχνικός έθεσε στην διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος φέρει το πιο μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αρνητική πορεία της ομάδας το τελευταίο δίμηνο.

Παναγιώτης Τσορτανίδης – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Μόλις ένα εξάμηνο κράτησε η συνεργασία του Παναγιώτη Τσορτανίδη με την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο Ανδριώτης αριστερός μπακ το τελευταίο διάστημα έμεινε εκτός των πλάνων του προπονητή Ζόραν Στοίνοβιτς για λόγους τακτικής, διότι αγωνίζεται με σύστημα 3-5-2 θωρακίζοντας την άμυνα με 3 κεντρικούς αμυντικούς, οπότε ο Τσορτανίδης έμενε εκτός εντεκάδας στα περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με τις πρώτες 3 αγωνιστικές που ξεκινούσε ως βασικός. Συνολικά αγωνίστηκε σε 7 αγώνες.

Ο 18χρονος φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο μεσοβδόμαδο φιλικό με τον Απόλλωνα Ξάνθης και είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του παγκόσμιου πρωταθλητή στην ιστιοσανίδα Λεωνίδα Τσορτανίδη. Πλέον αναζητά τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό με δυνατές ομάδες της Ροδόπης να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τους Προσκυνητες να είναι το πρώτο φαβορί.

Στο παρελθόν ο Τσορτανίδης αγωνιζόταν στον Ανδριακό και στον ΑΟ Σύρου στην ΕΠΣ Κυκλάδων και φυσικά στις μικτές ομάδες της.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected