Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος σε ώρα…Champions League στο “Cafe στο 90′”!

Εκτός από το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (19.30), το σημερινό μενού του Κυπέλλου Ελλάδος περιλαμβάνει άλλες δύο αναμετρήσεις, που οι θαμώνες του “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας θα απολαύσουν μέχρι αργά το βράδυ!

Συγκεκριμένα, στις 17:15 ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία στη Νέα Σμύρνη και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στους «4» του θεσμού, με τους νεοφώτιστους φιλοξενούμενους να κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι στο ματς πρωταθλήματος του α’ γύρου οι Λαμιώτες είχαν επικρατήσει εντός έδρας των Νεοσμυρνιωτών με σκορ 1-0.

Στο άλλο ματς (21:45), ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει λόγο για «τελικό» για την ομάδα του, η οποία καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Να σημειωθεί ότι οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν χωρίς τους Χατζηισαΐα, Γιαννούλη και Ουάρντα, οι οποίοι έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected