Κατηγορίες
Super League 1

Τα…χρειάστηκε ο “δικέφαλος” στο Αγρίνιο!

Ο ΠΑΟΚ άργησε να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και βρέθηκε προ του φάσματος της γκέλας. Εν τέλει το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 87ο λεπτό λύτρωσε τον Δικέφαλο του Βορρά. Η εσχάτη των ποινών προήλθε από τράβηγμα του Χαντάκια στον Βαρέλα.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ο “δικέφαλος” τα χρειάστηκε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ωστόσο κατάφερε να φύγει νικητής από την εκτός έδρας αναμέτρηση, χάρη στο γκολ που προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίγιοβιτς (1-0).

Οι Θεσσαλονικείς ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το γκολ δεν ερχόταν με τον Παναιτωλικό, σαφώς ανεβασμένο επί Δέλλα πλέον να απειλεί στην κόντρα!

Η ουσία ήρθε στο 85′ και ο ΠΑΟΚ κρατάει από την αναμέτρηση το γεγονός πως δεν δέχεται γκολ εδώ και επτά αγωνιστικές, ρεκόρ που ταυτίζεται με την καθιέρωση του… ατσαλάκωτου Αλέξανδρου Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια.

Το έτερο αξιοσημείωτο είναι ότι έσπασε το… ρόδι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Το δέκατο γκολ του Σέρβου στράικερ ήταν και το τυχερό που έδωσε στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό “τρίποντο” για τη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Παναιτωλικού, εκφράζεται δυσαρέσκεια για τον καταλογισμό του πέναλτι στον Βαρέλα στο 85′, αφού θεωρούν ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ… βούτηξε στο τράβηγμα του παίκτη των γηπεδούχων.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μιχάι, Ροντρίγκες (89′ Βακράκος), Μαρινάκης, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο (69′ Βασιλούδης), Ντίας (81′ Χαντάκιας), Πάουλο, Μοράρ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας (77′ Σάκχοφ), Ελ Καντουρί (21′ Μπίσεσβαρ), Λημνιός (57′ Μακ), Κάμπος, Πρίγιοβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected