Κατηγορίες
Football League

“Έσπασε” τα δοκάρια ο ΟΦΗ, ο Απόλλων τη νίκη! (photos)

Μια πολύ μεγάλη και σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα (28/1) το μεσημέρι στο Αλκαζάρ ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Football League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Απόλλωνας πήρε μια σημαντική νίκη στην μάχη που κάνει για την παραμονή του πετυχαίνοντας ένα τέρμα με σκόρερ τον Ανδρέου απέναντι σε έναν ΟΦΗ που είχε τρία δοκάρια και ίσως θα μπορούσε να είχε φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Αλκαζάρ.

Όμως στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία και αυτή την είχε η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη που με τη νίκη αυτή έφτασε τους 16 βαθμούς και για πρώτη φορά φέτος βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη ο ΟΦΗ έχασε έδαφος στη μάχη της ανόδου καθώς παρέμεινε στους 27 βαθμούς και στο -5 από την δεύτερη Παναχαϊκή.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες με τον Απόλλωνα να απειλεί στο δίλεπτο 26-27 και τον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ ακυρώθηκε και ένα κανονικό γκολ από πλευράς Απόλλωνα. Στην επανάληψη η ομάδα της Λάρισας έφτασε στο γκολ και στη νίκη με τους Κρητικούς να τα βάζουν με την τύχη τους καθώς τρεις φορές σημάδεψαν δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (86′ Ανδρέου Γ.), Τσιλούλης, Καρακατσάνης (61′ Κανούλας), Ιβανίδης (79′ Συράκος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (46′ Πουρτουλίδης), Νάστος (72′ Μαχαίρας), Ντίνας, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (81′ Αργυρόπουλος), Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected