Football League

Στο ρελαντί η Παναχαϊκή, 2-0 τη Βέροια

Η Παναχαϊκή πέτυχε την τέταρτη σερί της νίκη και συνάμα αύξησε την διαφορά της στο +5 από τον τρίτο ΟΦΗ.

Όπως αναφέρει το patragoal, η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ήταν αυτή που στο 16΄ έφτασε κοντά στο 1-0 το σουτ όμως του Μωραΐτη από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιαγκιόζη.

Στο 17΄ οι Αχαιοί απείλησαν εκ νέου με το σουτ του Μωραϊτη να καταλήγει άουτ, ενώ στο 22΄ η σέντρα – σουτ του Ντάσιου αποκρούστηκε με δυσκολία από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ημαθίας. Αυτό το οποίο οι «κοκκινόμαυροι» δεν κατάφεραν να πετύχουν στις τρεις αυτές φάσεις το πέτυχαν στο 30΄ με την κεφαλιά του Μωραϊτη να κάνει το 1-0.Έπειτα από το τέρμα αυτό η ομάδα της Πελοποννήσου κυριάρχησε πλήρως στο παιχνίδι και στο 38΄ κατάφερε χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φωτάκη να ζευγαρώσει τα τέρματα της, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα εξέλιξη η οποία ήταν ευνοϊκή για τους γηπεδούχους ως προς την διαχείριση του υπέρ τους σκορ. Ωστόσο στο 75΄ η Παναχαϊκή έφτασε δις κοντά στο 3-0 τα σουτ όμως τόσο του Βασιλείου όσο και του Μαστραντωνάκη αποκρούστηκαν πάνω στην γραμμή από τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη, οι οποίοι με εξαίρεση την φάση του 15΄ και το σουτ του Μπαστιάνου δεν είχαν άλλη καλή φάση στο ματς,με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Φωτάκης (60’ Λουμπαρδέας), Ελευθεριάδης (64’ Μαστραντωνάκης), Μωραΐτης (74’ Βασιλείου).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Κοζάκης (80’ Ζυγκερίδης), Ουνγιαλίδης, Δαμιανάκης, Καψάλης (60’ Γιαμόα), Δόρης, Μπλέτσας, Λαζόπουλος (70’ Μέξης), Βανκεβάι, Λίταινας, Μπαστιάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected