Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η κοπή της βασιλόπιτας στην Ακαδημία Βέροιας (photos)

Ένα όμορφο απόγευμα πέρασαν το Σάββατο 27/1 οι παρευρισκόμενοι, στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Βέροιας.

Γονείς, προπονητές, παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου, φίλοι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και αθλητές της ομάδας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατέφθασαν στον πολυχώρο της Εληάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας :

«Αντιστεκόμενη στις ιδιαίτερες συνθήκες (κοινωνικοοικονομικές) της εποχής, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας διατηρεί το εξαιρετικό επίπεδο όχι μόνο στις αθλητικές διοργανώσεις, αλλά και στις κοινωνικές αισθανόμενη την υποχρέωση να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια από γονείς και αθλητές.

Έτσι, ο χώρος δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο σε ποιότητα και επίπεδο, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα Σύλλογο 24 και πλέον ετών όπως αυτός της Ακαδημίας Βέροιας. Η διάθεση ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένη, το κλίμα κάποιες στιγμές συγκινησιακό και το αποτέλεσμα μια ακόμη όμορφη συνάντηση που μας έφερε ακόμη πιο κοντά.

Ιδιαίτερη χαρά, καθώς μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Από την Επιτροπή Πρωτ/τος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Μ ΗΜΑΘΙΑΣ οι κ. Μουχτάρης Χρήστος-ο οποίος διατηρεί και την ιδιότητα παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας!- και Ποζιάδης Γιάννης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, ο οποίος προέρχεται από τους κόλπους της Ακαδημίας κ. Τζιμογιάννης Νίκος.

Από τους πρωτεργάτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, προπονητής τερματοφυλάκων που η ποδοσφαιρική του ιστορία δεν αποτυπώνεται σε δυο γραμμές κ. Μπλατσιώτης Χάρης.

Ο Πρόεδρος του άτυπου πρωταθλήματος τμημάτων υποδομής και προπονητής κ. Παπαδόπουλος Φώτης.

Ο ιδιοκτήτης της Εταιρείας αθλητικών Spotm Team και συνεργάτης της Ακαδημίας Βέροιας κ. Ευθυμιάδης Τέλης.

Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν το φλουρί ανά τμήμα είναι: Προ παιδικό τμήμα: Γώγος Ιωάννης Junior τμημα: Πιλιτσίδης Μιλτιάδης Pre junior τμήμα: Τσουφλίδης Πρόδρομος Bambini τμήμα: Πολυμέρης Στάθης Όλοι οι νικητές κερδίζουν από μια δωροεπιταγή για αγορά αθλητικών ειδών από το Sport Mania. Πίτα κόπηκε τιμητικά και για τους γονείς των αθλητών και το φλουρί έτυχε ο κ. Πολυμέρης Στέλιος, ο οποίος κερδίζει μια προσφορά για αγορά ειδών από το Φαρμακείο «Φουκαλάς Αργύρης».

Εκ μέρους των προπονητών και της Διοίκησης το φλουρί έτυχε ο κ. Μπλατσιώτης Χάρης, ο οποίος έτυχε μια σειρά ειδών αντρικής περιποίησης από το Φρμακείο Καραγκιζοπούλου. Αισθανόμαστε την ανάγκη ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά ανθρώπους που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα και ανταποκρίνονται σε κάθε αίτημά μας.

Την οικογένεια Φωτιάδη για την αμέριστη συμπαράστασή της σε ότι χρειαστούμε.

Τον κ. Μαρολαχάκη για την προσφορά 4 δωροεπιταγών στους αθλητές μας.

Τον κ. Χατζηευστρατίου Στράτο και το φούρνο «Λυκούργος» για την προσφορά όλων των τσουρεκιών και της βασιλόπιτας στο Σύλλογό μας.

Όλους τους επαγγελματίες που συνδράμουν με διαφήμισή τους στα ημερολόγια της ομάδας μας. Φυσικά τους γονείς των αθλητών για την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής μας ύπαρξης.»

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

error: Protected