Κατηγορίες
Basket

Ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Φιλίππου Βέροιας

Ο ΠΑΟΚ RED LED επικράτησε του Φιλίππου Βέροιας με 25-16 για την 11η αγωνιστική της Α1 γυναικών και παρέμεινε πρώτος και αήττητος.

Στο «Σπίτι του χάντμπολ» στη Μίκρα, ο αγώνας εξελίχθηκε εξ αρχής σε τυπική διαδικασία, με τη διαφορά δυναμικότητας να είναι εμφανής.

Όπως αναφέρει το e-handball, οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 9-1 στο 20′ και 11-2 στο 25′ και στη συνέχεια κατέβασαν ρυθμό. Ο Χρήστος Τζουβάρας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τη Στοϊκόβσκα, ενώ εκτός δεκαεξάδας έμειναν οι Τζούρισιτς και Ρόσκα, ενώ και ο Φίλιππος είχε τις γνωστές απουσίες των τελευταίων εβδομάδων, με αποτέλεσμα να μην είναι όσο ανταγωνιστικός ήταν στον πρώτο γύρο.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα που είχαμε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Θέλουμε να ανεβάσουμε το ρυθμό μας ενόψει του αγώνα με τη Νέα Ιωνία και φυσικά για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου που ακολουθεί», σχολίασε ο Χρήστος Τζουβάρας, ενώ ο προπονητής του Φιλίππου Γιώργος Τσικίνας επισήμανε ότι «σε αυτό τον αγώνα το φαβορί ήταν ξεκάθαρο.

Εμείς βάλαμε κάποιος αγωνιστικούς στόχους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, κυρίως αναφορικά με την άμυνα μας. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο σταθήκαμε αρκετά καλά απέναντι σε μία ομάδα που έχει μεγάλη πληρότητα και ποιότητα».

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-0, 7-1, 9-1, 11-2, 14-5 (ημχ), 15-7, 16-8, 18-10, 20-11, 23-14, 25-16.

ΠΑΟΚ RED LED (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 6, Νούλα 4, Παναγιωτίδου , Γκάτζιου 2, Σελεμίδου, Μούρνου 3, Σαμολαδα 1, Κριτζαλη, Προκοπιδου 5, Νίκολιτς 1, Στοϊκόβσκα, Στρατάκη, Χατζηπαρασίδου 1, Μάστακα 2.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γιώργος Τσικίνας): Νάτσο, Κατσικαρώνη 1, Εμμανουηλίδου 3, Ντόβα, Παπαδοπούλου, Καραχαρίση 3, Θοδοσοπουλου Β., Σπυριδοπούλου, Μπατζαρακούδη 8, Γεωργιάδου, Θεοδοσοπούλου Μ. 1, Σαμαρά, Νοχουσίδου.

Διαιτητές: Μαυρίδης – Στεφανίδης. Δίλεπτα: 4-1. Πέναλτι: 4/6 – 4/4

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected