Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ελεύθερων ανακοίνωσε η Λαμία

Δύο ποδοσφαιριστές που είχαν μείνει ελεύθεροι το προηγούμενο διάστημα από τις ομάδες του ενέταξε στο δυναμικό της η Λαμία.

Ο λόγος για τους Σελίμ Μπεν Τζεμιά και τον Ντέιβιντ Άντρονικ, οι οποίοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και ανακοινώθηκαν επίσημα από τους “κυανόλευκους”.

Ο πρώτος είναι 29 ετών (29/01/1989), αμυντικός από την Τυνησία και γεννημένος στη Γαλλία, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Βερέγια Στάρα Ζαγορά της Βουλγαρίας. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Σφάξιεν, Λαβάλ, Τζένοα, Άστρα Πλοϊέστι, Ρεντ Σταρ, Φροζινόνε και Πάντοβα.

Ο Άντρονικ είναι 22 ετών (09/04/1995), μεσοαμυντικός από τη Μολδαβία, o οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Άτλαντας Κλαϊπέντα της Λιθουανίας και παλαιότερα σε Σπεράντα, Βέρις και Σαξάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον 29χρονο (29/1/1989) διεθνή Τυνήσιο στόπερ, Σελίμ Μπεν Τζεμιά, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ’ τη βουλγαρική Βερέγια και για τον 22χρονο (9/4/1995) Μολδαβό αμυντικό χαφ , Ντέιβιντ Άντρονικ με προηγούμενη ομάδα την Atlanta απ’ τη Λιθουανία ο οποίος μάλιστα είναι και έξι φορές διεθνής με την U21 της Μολδαβίας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected