Κατηγορίες
Διάφορα

Το delievery με drone που έχει…τρελάνει την Πάτρα! (vid)

Ο ανταγωνισμός στην εστίαση έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τόσο υψηλά που φτάνουν ως τα σύννεφα και τους ουρανούς.

Το γνωστό Acera Café, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου προχώρησε ένα level πιο πάνω σε ότι αφορά τις υποσχέσεις του για την ποιότητα των υπηρεσιών του, βάζοντας στο παιχνίδι για τα καλά την σύγχρονη τεχνολογία.

Όπως αναφέρει το patrasevents, το βιντεάκι που γύρισε με αρκετή διάθεση και χιούμορ είναι όλα τα λεφτά. Ένα ζευγαράκι κάθεται στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας και ξαφνικά η κοπέλα, αγναντεύοντας την θάλασσα και απολαμβάνοντας τον ήλιο, της έρχεται η διάθεση για ένα καφεδάκι.

Το αγόρι έχει την λύση. Παίρνει τηλέφωνο την καφετέρια και μέσα σε λίγα λεπτά έρχεται ο καφές από ψηλά, με drone, σκίζοντας τα σύννεφα και φτάνοντας στα χέρια της κοπέλας.

Η κοπέλα τα χάνει με την εξυπηρέτηση, το αγόρι ανεβαίνει και άλλο στα μάτια της και το καφέ περνάει με ένα πολύ έξυπνο τρόπο το μήνυμα του, επιβεβαιώνοντας ότι η αποτελεσματικότητα της σύγχρονης διαφήμισης έρχεται μόνο μέσα από το διαδίκτυο και η τελευταία λέξη αυτής είναι το βίντεο.

Γιατί δεν ξέρουμε αν τελικά το καφέ θα βάλει drone delivery (γίνεται αυτό στην Αμερική από την amazon) όμως σίγουρα το βίντεο θα συζητηθεί και θα γίνει viral στο διαδίκτυο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected