Κατηγορίες
Basket - Γ Εθνική / Τοπικά

Ο προπονητής της Γ Εθνικής που τα Σάββατα μοιράζει…ασίστ! (photos)

Μία σπάνια περίπτωση προπονητή είναι αυτή του Άρη Αβάτου, Κυριάκου Κετσιεμενίδη, αφού δεν ξεχωρίζει μόνο από τη δουλειά του στον ποδοσφαιρικό πάγκο του Άρη, αλλά και ως… μπασκετμπολίστας.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο «προπονητοφάγος» Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μετά από αρκετά χρόνια ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο ως παίκτης, και πλέον ως προπονητής και έχοντας ξεχωρίσει και από τις δύο θέσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης, έχει και ένα άλλο άθλημα στην καρδιά του.

Αυτό δεν είναι άλλο από το δεύτερο δημοφιλέστερο μετά το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ φυσικά. Έτσι συνήθως τα Σάββατα ή ακόμα και κάποιες Κυριακές, αμέσως μετά τους αγώνες του Άρη Αβάτου για τη Γ’ Εθνική, τρέχει να δώσει το παρών, φορώντας τα «μοβ» του Άτλα Σελίνου στους αγώνες της ομάδας στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ των πολιτιστικών συλλόγων της Ξάνθης.

Και φυσικά δε θα μπορούσε να μη ξεχωρίσει και εκεί, με τις επιδόσεις του και τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα πρόσφατα ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την κεντρική φωτογραφία του άρθρου, γράφοντας «On fire η ομάδα σήμερα», και στην οποία από τον κόσμο του ποδοσφαίρου της Ξάνθης, μαζί με τον κόουτς Κυριάκο Κετσιεμενίδη, διακρίνεται εύκολα και ο εορτάζων το Σάββατο γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Μπάμπης Κυρλίδης που αν κρίνουμε από την διαφορετική αμφίεση, πιθανόν να έχει αναλάβει χρέη… προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected