Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Άρης Παλαιοχωρίου – ΦΑΣ Νάουσα 4-0

Παίχτηκε το δεύτερο…επεισόδιο στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής, μετά τη χθεσινή αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Ο κανονισμός του ΚΑΠ να αναγκάζει τις ομάδες (και τις ερασιτεχνικές) να επιστρέφουν και πάλι στο γήπεδο έπειτα από 24 ώρες είναι κατά πολλούς υπερβολή, γι αυτό και η ομάδα της Ημαθίας (παρά το αίτημα της για να διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία) ήταν εξ ορισμού αναγκασμένη να επιστρέψει σήμερα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον δεύτερο της βαθμολογίας, Άρη.

Στο ντεμπούτο του Κώστα Βελιτζέλου στο τιμόνι τους, οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με το ευρύ 4-0 του ΦΑΣ Νάουσα και μείωσαν εκ νέου τη διαφορά στον ένα βαθμό από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τη μεσοεπιθετική τους γραμμή, πίεσαν ψηλά την αντίπαλη άμυνα (σημαντικές την ίδια ώρα οι απουσίες των Τζημογιάννη, Μουρατίδη λόγω καρτών) και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 4′ με σκόρερ τον Ιγνατίδη.

Η συνέχεια ανάλογη για τον Άρη, παρά την προσπάθεια του ΦΑΣ να βγει στην επίθεση και να αναζητήσει την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να έρθει και το δεύτερο γκολ αυτή τη φορά από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, Άλμπερτ Σιμόνι στο 24ο λεπτό.

Στο 35′ αποχώρησε τραυματίας  ο Τρύφων Νίκου και πέρασε στη θέση του ο Χατζόπουλος, μια αλλαγή (αν και αναγκαστική) που βοήθησε ώστε οι “κυανόλευκοι” γίνουν πιο επιθετικοί και να απειλήσουν δις μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι κοίταξαν περισσότερο να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να δώσουν χώρο στους Ημαθιώτες, επιλογή που έδωσε τη δυνατότητα να βγουν στην κόντρα και σε μία αντεπίθεση να φτάσουν στο 3-0 με σκόρερ τον Σκέμπι.

Κάπου εκεί τα πάντα φάνηκαν να ξεκαθαρίζουν ενώ ο Άρης σημείωσε και τέταρτο γκολ στην αναμέτρηση, με τέρμα του Μπάλιου ο οποίος αποκτήθηκε τον Γενάρη από τον Καμπανιακό.

Επόμενο ματς για τον Άρη Παλαιοχωρίου, το ερχόμενο Σάββατο 17/2 στα Τρίκαλα Ημαθίας ενώ ο ΦΑΣ Νάουσα υποδέχεται τον ουραγό Καμπανιακό.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου (Βελιτζέλος): Καρακούτσης, Σαμπιασβίλι (46’ Τσιντογιάννης), Αγτζίδης, Τσότρας, Ταΐρης, Αποστόλου, Σκέμπι (80’ Γκαγκάνης), Κουκουλέκης (72’ Δημητρακόπουλος), Ιγνατίδης, Καρλόπουλος (63’ Μπάλιος), Σιμόνι

ΦΑΣ Νάουσα (Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Αργυρίου, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Νίκου (35’ λ.τ. Χατζόπουλος), Μουρίκι, Τούφας (86’ Τόσιος), Ντινόπουλος (62’ Παντζαρτζίδης), Μαντώς, Κυζιρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected