Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νέο “δίδυμο” προπονητών στον ΑΟ Μαρίνας!

Με τεχνικό δίδυμο θα πορευτεί στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος ο ΑΟ Μαρίνας.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Προδρόμου, οι “οράνιε” προχώρησαν σε συμφωνία με τους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Λάζαρο Παυλίδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν ήδη το ντεμπούτο τους και σε δύο παιχνίδια βοήθησαν την ομάδα να πραγματοποιήσει ισάριθμες νίκες, με αποτέλεσμα την επιστροφή στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΜ :

“Η διοίκηση του ΑΟ Μαρίνας ανακοινώνει την πρόσληψη των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη (το “πολυβόλο” της εξαιρετικής ομάδας του ΑΟΜ που διέπρεψε στην Α1 και μάλιστα αγωνίστηκε στη συνέχεια στους Πόντιους Βέροιας) και Λάζαρου Παυλίδη (ο προπονητής των επιτυχιών της μεγάλης ομάδας του ΑΟΜ επί σειρά ετών), ο οποίος θα έχει χρέη βοηθού προπονητή.

Να πούμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον Γιώργο Προδρόμου, για τη προσφορά του στην ομάδα, που υπό την προεδρία του Μάνου Καραντώνη, δημιουργήθηκε το πλάνο από το μηδέν με στόχο την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική. Μοιραία και λόγο άτυχων αποτελεσμάτων, είθισται να την “πληρώνει” ο προπονητής και τις νίκες να τις χρεώνονται οι παίκτες.

Όπως είναι επόμενο, δεν είναι δυνατόν να αποδεσμεύσεις όλους το ρόστερ και στην προσπάθεια σου να αλλάξεις τα πράγματα και με οποιοδήποτε κόστος ως προς τον βασικό στόχο (που είναι αποκλειστικά η άνοδος), προχωράς σε τέτοιου είδους κινήσεις.

Όλοι θα κριθούμε για τις επιλογές μας.

Γιώργο σε ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σου στον σύλλογο, ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία”

Στη φωτό ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Μάνος Καραντώνης με τον βοηθό προπονητή Λάζαρο Παυλίδη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected