Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ημαθιώτες ρέφερι στο ντέρμπι της Πιερίας, Βρέσκας και Παπαδάκης στην Πτολεμαΐδα. Όλοι οι διαιτητές της αγωνιστικής στη Γ Εθνική (17/2)

Ανακοινώθηκαν σήμερα (14/2) οι διαιτητές και βοηθοί της αγωνιστική στη Γ Εθνική, που διεξάγεται το Σάββατο 17/2.

Οι Δημήτρης Μαλούτας, Κώστας Γιάντσης και Γιώργος Χριστοδούλου θα βρεθούν στην Καρίτσα, για να διευθύνουν το τοπικό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Πιερικό για τον 2ο όμιλο, ενώ οι Γιώργος Βρέσκας, Γιώργος Θεοδώρου (Πιερίας αμφότεροι) και Θανάσης Παπαδάκης (Ημαθίας) ορίστηκαν στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου μεταξύ του Μακεδονικού Φούφα και του Τηλυκράτη.

Την ίδια ώρα, στα Τρίκαλα Ημαθίας και στην αναμέτρηση του Μέγα Αλέξανδρου και του Άρη Παλαιοχωρίου, η ΚΕΔ επέλεξε τον Νίκο Θεοδωρόπουλο από τη Φλώρινα, με βοηθούς τους Σωτήρη Δράγο και Παύλο Δούμτση από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Λιαχούδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τον αγώνα Κιλκισιακός – Φίλιππος Αλεξάνδρειας θα διευθύνει ο Γιώργος Μαμάσουλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ανδρέου και Αλέξανδρο Κωνσταντίν από την ίδια Ένωση ενώ στην αναμέτρηση του ΦΑΣ Νάουσα με τον Καμπανικό ορίστηκε ο Ιορδάνης Κατεριάδης από την Πέλλα, με βοηθούς τους Νίκο Δεμερτζή και Νίκο Αρέστη από την ίδια Ένωση.

Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς στη Γ Εθνική ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected