Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Μια ακόμη βραδιά “δικεφάλου” στο Barok Coffee-Bar!

Τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αναζητά στη Λαμία ο ΠΑΟΚ, μια αναμέτρηση που προσφέρει απόψε (19.30) το “Barok” Coffee-Bar στο κέντρο της Βέροιας!

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού του Σαββάτου (17/2) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Η αρχή γίνεται στην Κέρκυρα στις 15:00, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα εξάποντου, μια και ο νικητής θα εξασφαλίσει πολύ σημαντικό προβάδισμα και θα πάρει κεφάλι στην κούρσα της παραμονής.

Λίγο αργότερα στις 17:15 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Ατρόμητο και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμένει σε τροχιά πεντάδας. Από την άλλη οι Περιστεριώτες με νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα και συνεχίζουν να κάνουν… όνειρα για μία θέση στην πρώτη τριάδα.

Η αυλαία πέφτει στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας, εκεί όπου η νεοφώτιστη ομάδα τίθεται αντιμέτωποι με τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη και μόνο προκειμένου να παραμείνει για μία ακόμα αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας, να δώσει συνέχεια στο σερί των 15 συνεχόμενων νικών και να πάει με ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη οι Λαμιώτες θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να μείνουν μακριά από τα όποια σενάρια υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17-02
Κέρκυρα – Απόλλων Σμύρνης (15:00) (NS2)
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος (17:15) (NS2)
Λαμία – ΠΑΟΚ (19:30) (NS1)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected