Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Σεβίλλη και Γιουνάιτεντ. Όλα τα λεφτά η απόκρουση Ντε Χέα! (vid)

Η Σεβίλλη ήθελε, αλλά ο Ντε Χέα αρνήθηκε να της δώσει το πάνω χέρι! Δυο σούπερ επεμβάσεις του Ισπανού κράτησαν το μηδέν (0-0) κι έδωσαν στη Γιουνάιτεντ μικρό προβάδισμα πρόκρισης.

Είναι ο Ντε Χέα ο καλύτερος γκολκίπερ στον πλανήτη; Ισως ο Ισπανός να έδωσε απόψε την απάντηση! Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν και έδωσε στη Μάντσεστερ το πάνω χέρι για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η Σεβίλλη ήθελε, έπαιξε καλύτερα, έκανε φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα. Παράλληλα, ο Ισπανός έγινε ο πρώτος γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ έπειτα τον Φαν ντερ Σαρ το 2011 που κάνει οκτώ επεμβάσεις σε ένα παιχνίδι του Champions League.

Ο Λουίς Μουριέλ έπιασε την κεφαλιά και ήταν σίγουρος ότι θα σκοράρει αλλά ο Νταβίδ Ντε Χέα έδειξε ότι είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Συγχαρητήρια του έδωσε ο Κολομβιανός.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Χεσούς Νάβας, Μερκάδο, Λενγκλέ, Σέρχιο Εσκουδέρο, Ενζονζί, Μπανέγα (89′ Γκουίντο Πισάρο), Πάμπλο Σαράμπια, Χοακίν Κορέα, Φράνκο Βάσκες, Μουριέλ (85′ Σάντρο Ραμίρεθ).

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Άσλεϊ Γιανγκ, Μάτιτς, Αντέρ Ερέρα (17′ Πογκμπά), ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (80′ Μαρσιάλ), Αλέξις Σάντσες (75′ Ράσφορντ), Λουκακού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected