Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εξαιρετικές εμφανίσεις του Σουνά στην Ιταλία!

Η Μονόπολι του Δημήτρη Σουνά διεκδικεί την άνοδο της στη Serie B με τον πρώην παίκτη του Άρη να επεκτείνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2020.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Δημήτρης Σουνάς θεωρείται βασικός και αναντικατάστατος στην Μονόπολι που μετέχει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

O 24χρονος μέσος, ο οποίος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη, το καλοκαίρι του 2016 αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης με προορισμό την ιταλική ομάδα.

Πλέον θεωρείται ο ηγέτης της Μονόπολι, όντας ο ποδοσφαιριστής με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι χαρακτηριστικό πως έπειτα από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Ντιέγκο Ζανίν επέκτεινε τη συνεργασία του μέχρι το 2020.

Ο Σουνάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μονόπολι στην επικράτηση με 5-0 επί της Κατάνια στο τελευταίο ματς.

«Ποιος θα περίμενε ένα τόσο μεγάλο σκορ; Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μου από τότε που ήρθα στην ομάδα. Νικήσαμε έναν δυνατό αντίπαλο», σχολίασε ο Σουνάς εξηγώντας στη συνέχεια πως βρέθηκε στην Ιταλία.

«Ο Άρης είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν ήθελα να παίξω στην Β΄κατηγορία. Τότε δέχθηκα τηλεφώνημα από τον Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος μου ζήτησε να τον ακολουθήσω στην Ιταλία. Δεν ήταν εύκολο στην αρχή, όμως τώρα νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ο Μπρούνο πάντα είναι δίπλα μου και είναι σημαντική η συνεισφορά του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παίκτης του Άρη έχει πετύχει 3 γκολ, ενώ έχει μοιράσει 5 ασίστ καταγράφοντας 25 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα της Serie C.

«Μου αρέσει να δίνει την πάσα για το νικητήριο γκολ, όμως ο κόουτς μου ζητάει να σκοράρει περισσότερο και δουλεύω πάνω σε αυτό», πρόσθεσε.

Η Μονόπολι βρίσκεται στην 6η θέση του 3ου ομίλου της Serie C.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected