Κατηγορίες
Διάφορα

Τραγική η κατάληξη για τον 17χρονο Αλέξανδρο…

Νεκρός στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Παπανικολάου στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο 17χρονος Αλέξανδρος Τανίδης

Στον 17χρονο Αλέξανδρο Τανίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την Πυλαία Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε εσωτερικά της περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Εξοχή της Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3.

Στο σημείο βρίσκεται η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση, η οποία δεν διαπίστωσε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, για τον ακριβή προσδιορισμό των αιτιών θανάτου θα ακολουθήσει νεκροτομή και τοξικολογικές-ιστολογικές εξετάσεις. Η σορός του άτυχου νεαρού εντοπίσθηκε περίπου στις 11.30 σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika, το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Τα ίχνη του άτυχου Αλέξανδρου από την Πυλαία είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου. Την ημέρα που είχε εξαφανιστεί ο 17χρονος φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας.

Σε ανακοίνωσή του τότε το Χαμόγελο του Παιδιού τόνιζε ότι «λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό».

Ο θάνατος του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη προσδιορίζεται στο χρονικό διάστημα μεταξύ 12 ωρών και δύο ημερών πριν τον εντοπισμό της σορού του, καταλήγει η ιατροδικαστής που έκανε την αυτοψία-νεκροψία.

Η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση κατέληξε στην εκτίμηση αυτή εξετάζοντας τις πτωματικές υποστάσεις της σορού του άτυχου νεαρού, ο οποίος νοσηλευόταν στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου.

Από την ιατροδικαστή και τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αφού το άτυχο παιδί δεν έφερε το παραμικρό σημάδι. Ως σενάρια εξετάζονται η αυτοχειρία και τα παθολογικά αίτια, τα οποία εξετάζονται προς το παρόν ως πιθανότερη αιτία θανάτου. Οι τελικές απαντήσεις θα έρθουν από τη νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει στην ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ, όπου μεταφέρθηκε η σορός του 17χρονου.

Ο άτυχος νεαρός εντοπίστηκε τυχαία στις 11.30 το πρωί της Παρασκευής από υπάλληλο του Νοσοκομείου και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την αδερφή του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected