Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Fake news η ανανέωση συμβολαίου στον Astori;

Ο έκτακτος επίτροπος της Serie A, Τζοβάνι Μαλαγκό, χαρακτήρισε ως “fake news” την είδηση περί ανανέωσης του συμβολαίου του εκλιπόντος, Ντάβιντε Αστόρι, από τη Φιορεντίνα και διάθεση του ποσού στην οικογένειά του.

Συγκλονισμένη και συντετριμμένη παραμένει η ιταλική φίλαθλη κοινή γνώμη από τον αναπάντεχο θάνατο του 31χρονου αρχηγού της Φιορεντίνα, Ντάβιντε Αστόρι, την Κυριακή (4/3) ενώ κοιμόταν.

Πρώην συμπαίκτες (ανάμεσά τους οι Κώστας Μανωλάς και Παναγιώτης Κονέ) και συμπατριώτες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή – ενδεικτικό το σπαρακτικό μήνυμα του Ρίκι Σαπονάρα – εξέφρασαν το πένθος και τη θλίψη τους.

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, αποκάλυψε ότι είχαν δώσει τα χέρια με τον εκλιπόντα προκειμένου να ανανεώσουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2021.

Η χιονόπτωση στη γειτονική χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, δεν επέτρεψε να πέσουν οι υπογραφές κι αυτό ήταν προγραμματισμένο να γίνει τη Δευτέρα (5/3).

Όμως, η μοίρα “έγραψε” άλλο σενάριο. Δυστυχώς, άσχημο. Στην Ιταλία, κυκλοφόρησε μια είδηση που ανέφερε ότι οι “βιόλα” θα ανανέωναν αυτόματα το συμφωνηθέν συμβόλαιο με τον Αστόρι και το προβλεπόμενο ποσό θα κατέληγε στην οικογένειά του ως οικονομική βοήθεια.

Μια είδηση, η οποία όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκε, αλλά διαψεύστηκε. Όπως αναφέρει το Sport24, ο έκτακτος επίτροπος της Serie A, Τζοβάνι Μαλαγκό (φωτ), την χαρακτήρισε ως “fake news”, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα της Φλωρεντίας θα βοηθήσει την οικογένεια του εκλιπόντος, ανακοινώνοντας τον τρόπο βοήθειας εν ευθέτω χρόνω.

“Πρέπει να κάνω μια σημαντική διευκρίνιση σε σχέση με την υποτιθέμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αστόρι. Ήταν μια είδηση αβάσιμη, ήταν fake news από ένα πρακτορείο. Η Φιορεντίνα θα κάνει, ωστόσο, σίγουρα κάτι για να στηρίξει την οικογένειά του, η οποία αυτό το διάστημα αξίζει το σεβασμό και την ησυχία όλων. Η Φιορεντίνα θα αποφασίσει στον κατάλληλο χρόνο τι θα κάνει”, υποστήριξε ο Τζοβάνι Μαλαγκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected