Κατηγορίες
Football League

Πέρασε από το Αιγίνιο ο ΟΦΗ, στο -2 από την κορυφή!

Ο ΟΦΗ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο Αιγίνιο, κέρδισε άνετα τον Αιγινιακό με 3-0 και μετά την γκέλα του Άρη στην Καλλιθέα απέχει από την κορυφή δύο βαθμούς.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε δυνατά, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει στο 6′ με έναν μαγικό συνδυασμό των Βουό, Κουτσιανικούλη και Μάνου και σκόρερ τον τελευταίο. Ο Ιβοριανός με μαγική πάσα έδωσε την μπάλα στον «Κούτσια» που την κατάλληλη στιγμή έκανε το γύρισμα για τον Μάνο που με πλασέ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ στο Αιγίνιο. Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου που δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους γηπεδούχους αλλά αντιθέτως εκείνοι είναι που απείλησαν με τον Μάνο να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος κάνοντας ντου από τα πρώτα δευτερόλεπτα του. Μάνος και Βουό έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά και τελικά στο 50′ ο Κουτσιανικούλης με ένα τρομερό τελείωμα, μετά από ασίστ του Μάνου, κλείδωσε το τρίποντο για τον ΟΦΗ. Η συνέχεια του παιχνιδιού αποτέλεσε διαδικασία διαδικαστικού χαρακτήρα με τους παίκτες του ΟΦΗ να χάνουν ευκαιρίες με το «τσουβάλι» ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι Νάστος, Ντίνας και Βουό εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 92′ ο Νίκος Πουρτουλίδης μετά από ωραίο συνδυασμό των Μάνου, Μπολάκη με τον τελευταίο να βγάζει την σέντρα και τον «Πούρτου» να κάνει το 0-3 με κεφαλιά – ψαράκι.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος (54′ Χότζιτς), Βλάχος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Γκατσολάρι, Πέριτς, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πολύζος, Σοφιάνης (69′ Κούστα).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Νάστος (65′ Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Ντίνας (68′ Κοέλιο), Μάνος, Βουό (59′ Πορτουλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected