Κατηγορίες
Αθλήματα

Στην 35η θέση η Μαρία Τσακίρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα διάθλου Νέων στην Εσθονία

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση από την Μαρία Τσακίρη. Προσπάθησε για το καλύτερο και τελικά κατάφερε να πλασαριστεί στην 35η θέση στο αγώνισμα της καταδίωξης του Παγκοσμίου πρωταθλήματος διάθλου Εφήβων Νεανίδων που ολοκληρώθηκε στο Οτεπά της Εσθονίας.

Η Δραμινή πρωταθλήτρια αυτή τη φορά δεν είχε πολύ καλές βολές και έδειξε να είναι ιδιαίτερα αγχωμένη με αποτέλεσμα να μην πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε. Η παρουσία της όμως δεν παύει να είναι εξαιρετική και να την κατατάσσει στις κορυφαίες αθλήτριες της ηλικία της.

Στο ίδια διοργάνωση αγωνίστηκε και ο Νικόλαος Τσουρέκας ο οποίος τερμάτισε 74ος από 94 αθλητές με 5 άστοχες βολές στην κατηγορία των εφήβων.

Στην αποστολή συνόδευαν οι Αθανάσιος Τσακίρης και Κυριάκος Ξάνθος.

Ομάδα Επιλέκτων δρόμων αντοχής στο Μαύροβο

Ομάδα ελλήνων Επιλέκτων αθλητών των δρόμων αντοχής συμμετέχει στο Βαλκανικό Κύπελλο που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Μαύροβο της ΠΓΔΜ .

Την αποστολή αποτελούν οι αθλητές Αθανάσιος Αθανασίου, Ραφαέλα Μαυρουδή, Ευφροσύνη Γιαννακοβίτη, Στυλιανή Γιαννακοβίτη, Νεφέλη Τίτα, Γιώργος Αναστασιάδης και Ευάγγελος Ηλίας και ο προπονητής Νικόλαος Αναστασιάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected