Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Μισή ντουζίνα ομάδες για τρία εισιτήρια ανόδου! (pregame 15ης αγωνιστικής)

Τέσσερα…επεισόδια απομένουν στο φετινό σίριαλ που λέγεται “Α2 ΕΠΣ Ημαθίας” και η αγωνία εντείνεται για τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στην Α Ερασιτεχνική της περιόδου 2018/2019.

Η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο της είναι ο Φίλιππος Μελίκης, που πανηγυρίζει την επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” μετά από δύο χρόνια, καταγράφοντας μια πολύ αξιόλογη πορεία όντας αήττητος μετά από 14 αγώνες.

Το έτερο εισιτήριο του πρώτου ομίλου διεκδικούν ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και ο Εθνικός Κλειδιού, με τους “πράσινους” να έχουν το προβάδισμα, μιας και έχουν “χτίσει” μια διαφορά 4 βαθμών.

Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα έχει μάλιστα την ευκαιρία να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον μεγάλο στόχο, καθώς υποδέχεται αύριο την αδιάφορη βαθμολογική Θύελλα Σταυρού, ενώ την ίδια ώρα ο Εθνικός Κλειδίου θα αγωνιστεί επίσης εντός έδρας με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο, ο Αχιλλέας Νεοκάστρου θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν καθώς η διαφορά από τον Ολυμπιακό Λουτρού είναι στους 6 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα.

Στον 2ο όμιλο, προβάδισμα ανόδου αλλά και τίτλου έχει αποκτήσει ο ΑΟ Μαρίνας, που έχει 5 βαθμούς διαφορά από την τρίτη θέση και αν αύριο επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί στη Ραχιά επί της ΑΕΠ Βέροιας, τότε θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Στη μάχη της ανόδου βρίσκονται τέσσερις ακόμη ομάδες. Στο ντέρμπι της ημέρας, ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας (2ος με 21 βαθμούς) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τρίτη της κατάταξης, Ελπίδα Μονοσπίτων, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ την έκβαση της φετινής μάχης για τα δύο προνομιούχα εισιτήρια.

Στη…γωνία περιμένουν τόσο ο Αριστοτέλης Νάουσας (3ος με με 19 βαθμούς), που θα αντιμετωπίσει τη συντοπίτισσα Δόξα Νάουσας ενώ ο τέταρτος Ολυμπιακός Νάουσας (17β) θα αγωνιστεί στον Άγιο Νικόλαο με τον Εθνικό Ράχης, που μετά τα τελευταία αποτελέσματα, βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (11/3 – 16.00) :

1ος όμιλος

Εθνικός Κλειδίου – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Φίλιππος Μελίκης – Αχιλλέας Νεοκάστρου

ΑΕ Σχοινά – Αλιάκμων Νησελίου

Αγρ.Αστ.Πλατέος – Θύελλα Σταυρού

Ολυμπιακός Λουτρού – ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας

Αριστοτέλης Νάουσας – Δόξα Νάουσας

Ολυμπιακός Νάουσας – Εθνικός Ράχης

Ελπίδα Μονοσπίτων – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Ρεπό : ΑΣ Πατρίδας

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected