Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρόκριση στον τελικό για τον Ολυμπιακό, ένσταση ο ΠΑΟΚ! (vid)

Έσπασαν καρδιές, αλλά ο Ολυμπιακός χαμογέλασε στο τέλος! Με buzzer beater του Μισαηλίδη, οι ερυθρόλευκοι πέταξαν εκτός τελικού τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΟΚ (22-21) και πάνε για την πρώτη κούπα τους!

Ματσάρα για… καρδιακούς αποδείχθηκε ο πρώτος ημιτελικός του Final-4 χάντμπολ!

Με buzzer beater του Μισαηλίδη, ο Ολυμπιακός έριξε στο καναβάτσο τον περσινό Κυπελλούχο ΠΑΟΚ (22-21) και ετοιμάζεται να σηκώσει το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας του απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Δούκας-Αερωπός.

Πρώτος σκόρερ για τους θριαμβευτές ο Σανίκης με 7 γκολ, ενώ από πλευράς δικεφάλου, στα 10 σταμάτησε ο Παλάσκας.

δείτε βίντεο στο sport-fm.gr

Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟΚ

Αντικανονικό θεωρούν στον ΠΑΟΚ τον τρόπο που τελείωσε το παιχνίδι χάντμπολ με τον Ολυμπιακό. Μετά τη λήξη του δραματικού ημιτελικού Κυπέλλου, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένσταση για την τελευταία φάση.

Η πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά» θεωρεί αντικανονικό τον τρόπο που έληξε ο αγώνας, αναφερόμενη στη φάση που ακολούθησε το νικητήριο γκολ.

Κατά τη διάρκειά της ο τερματοφύλακας Κοτανίδης πέταξε την μπάλα για να γίνει η σέντρα και αφού κανένας από τους παίκτες του ΠΑΟΚ δεν την πήρε, έφτασε στον Σανίκη που την πέταξε μακριά.

Αυτή η ενέργεια, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, εμπόδισε τους παίκτες του να κάνουν σέντρα και γι’ αυτόν τον λόγο -όχι μόνο ζήτησαν κόκκινη κάρτα και πέναλτι, αλλά έκαναν και ένσταση μετά τη λήξη του αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected