Football League

Πέρασε και από την Καρδίτσα ο Απόλλων Πόντου (photos)

Σπουδαίο “διπλό” για τον Απόλλωνα Πόντου, που αναρριχήθηκε στην 6η θέση!

Από την άλλη πλευρά, η ήττα όσο οδυνηρή κι αν είναι η εντός έδρας που υπέστη η Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν παύει να είναι ένα αποτέλεσμα που στο ποδόσφαιρο είναι εντός προγράμματος.

Αυτό που είναι εκτός προγράμματος είναι τόσο κακές εμφανίσεις, όπως αυτή που έκανε η Αναγέννηση, σε τόσο κρίσιμα ματς όπως αυτό στο οποίο αναφερόμαστε.

Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ που δέχτηκαν με πέναλτι αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το ότι δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι και έδωσαν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να περάσουν ένα από τα ευκολότερα εκτός έδρας απογεύματα.

Η ήττα βάζει πολύ δύσκολα πλέον στην τοπική ομάδα, αλλά αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η εικόνα της στο γήπεδο, που αν συνεχιστεί θα περιορίσει τις ελπίδες της Αναγέννησης.

Η ηρεμία και η επανεκκίνηση είναι επιβεβλημένοι στόχοι για να μπορέσει η ομάδα να παλέψει μέχρι τέλους με αξιώσεις.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Μπιτέλης (51 Καραγιάννης), Σουντουρά, Σταματάκης, Τζέκος, Κονέ (81′ Ντάγκρας), Πλαβούκος (38 Χαντζάρας).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο Συμελίδης, Ηλιάδης (77′ Λιόνης), Τσεμπερίδης (70′ Βεργώνης), Καλογέρης, Σαμαράς, Χασομέρης (84′ Βλαχομήτρος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected