Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Όλα τα…λεφτά τα ματς σε Αγία Βαρβάρα και Μονόσπιτα (pregame 16ης αγωνιστικής)

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική και εκτός του ενός εισιτηρίου ανόδου (σ.σ. Φίλιππος Μελίκης) και την εξαιρετικά δυσμενή θέση του Αχιλλέα Νεοκάστρου στον πρώτο όμιλο, τίποτα δεν έχει κριθεί!

Η δεύτερη θέση στον 1ο όμιλο έχει μεν φαβορί ωστόσο αυτός ο ρόλος θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος, που θέλει έξι βαθμούς στα τρία τελευταία ματς για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αγωνίζεται αύριο στον Λουτρό με αντίπαλο τον αδιάφορο βαθμολογικά Ολυμπιακό, ενώ ο τρίτος Εθνικός Κλειδίου μεταβαίνει στο Νησέλι για να αντιμετωπίσει τον Αλιάκμονα.

Τα υπόλοιπα ματς έχουν καθαρά τυπικό χαρακτήρα καθώς τα πάντα έχουν κριθεί.

Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος και αδιαφιλονίκητο φαβορί ΑΟ Μαρίνας, έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την υπόθεση άνοδος αν επικρατήσει του (αδιάφορου ωστόσο βαθμολογικά) ΑΣ Πατρίδας, ενώ όσον αφορά τη μάχη της δεύτερης θέσης, αυτή φαίνεται πως έχει ακόμη μέλλον!

Ο δεύτερος της βαθμολογίας Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας θα υποδεχτεί τον ισόβαθμο Αριστοτέλη Νάουσας, στο πιο ενδιαφέρον ματς της 16ης αγωνιστικής στην Α2. “Πράσινοι”  και “κυανόλευκοι” είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι στον πρώτο γύρο (0-0) επομένως είναι άκρως σημαντικό και το τελικό αποτέλεσμα, ενώ ντέρμπι είναι εκ των πραγμάτων και το παιχνίδι στα Μονόσπιτα όπου η τέταρτη Ελπίδα (μόλις στο -1 από τη δεύτερη θέση) υποδέχεται τον Ολυμπιακό Νάουσας, που έχει 20 βαθμούς.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, η Δόξα Νάουσας θέλει μόνο νίκη κόντρα στην ΑΕΠ Βέροιας, αν θέλει να διατηρήσει τις ελπίδες για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ενώ από την άλλη πλευρά οι “κιτρινομπλέ” ακόμη και με ισοπαλία παίρνουν το πάνω χέρι για την παραμονή

Αναλυτικά το πρόγραμμα στους δύο ομίλους (18/3 – 16.00) :

1ος όμιλος

Αλιάκμων Νησελίου – Εθνικός Κλειδίου

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αχιλλέας Νεοκάστρου

Ολυμπιακός Λουτρού – Αγρ.Αστ.Πλατέος

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕ Σχοινά

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μελίκης

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Δόξα Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

ΑΟ Μαρίνας – ΑΣ Πατρίδας

Ελπίδα Μονοσπίτων – Ολυμπιακός Νάουσας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ρεπό : Εθνικός Ράχης

δείτε βαθμολογία και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected