Β ΕΠΣ Ημαθίας

Άνοδος για τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, 3-1 τη Θύελλα Στενημάχου!

Χαράς ευαγγέλια για τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, που είναι η τρίτη ομάδα της Β ΕΠΣ Ημαθίας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη νέα Β Ερασιτεχνική που μετά την αναδιάρθρωση θα είναι η δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ημαθίας.

Η ομάδα των Καρύδα-Δρένου είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στη Θύελλα Στενημάχου και με τελικό σκορ 3-1, πήρε το εισιτήριο ανόδου μετά τους ΠΑΣ Λευκαδίων και ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας, η εξέδρα του οποίου γέμισε από τη μία άκρη στην άλλη, δείγμα πως ο θεσμός των μπαράζ (ή των play off και play out στην Α1) είναι πέρα για πέρα πετυχημένος.

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και τηρουμένων των αναλογιών τα κατάφεραν.

Ο ΠΑΟΚ, με μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια και με δύο βασικούς παίκτες κάτω των 15, έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μέσα από την καθημερινή δουλειά, θα έρθουν οι διακρίσεις και επιτυχίες. Από την άλλη πλευρά, η Θύελλα έχασε τα πάντα σε διάστημα 2 εβδομάδων καθώς από τη δεύτερη θέση βρέθηκε στην τέταρτη χάνοντας ουσιαστικά την άνοδο στο ματς με τον Απόλλωνα Λυκογιάννης.

Τα τέρματα για τους θριαμβευτές σημείωσαν οι Αναστασόπουλος (6′), Τεμιρτζόγλου (32′), Σακαλής (60′) ενώ για τους “κυανέρυθρους” μείωσε ο Κυριάκος Γίδαρης στο 72′. Στο 1ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σταμάτη ως off side.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Σακάκος, Βλαχάβας, Χαραλαμπίδης Σ., Jazxhi, Χαραλαμπίδης Α. (61′ Μανωλόπουλος Φ.), Φουρκιώτης, Σακαλής (83′ Κατσκαβέλης), Μανωλόπουλος Δ. (51′ Μουρατίδης), Τσιουγγαρής (89′ Τσομπανίδης), Τεμιρτζόγλου.

Θύελλα Στενημάχου : Νατσάλης, Τσιρπανλής (88′ Γιάννος), Σαρακατσιάνος (38′ Αγγελίδης), Παπαλεξίου, Σταμάτης, Γίδαρης Κ., Πρασσάς, Σακαλής (80′ Τσιαούσκογλου), Κώτελης, Γίδαρης Δ., Γκουντάρας Γ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected