Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο 17χρονος Τυνήσιος που ντριμπλάρει μέχρι και τα…δοκάρια! (vid)

Η Τυνησία προετοιμάζεται για την γιορτή του ποδοσφαίρου στην Ρωσία καθώς είναι μία από τις 32 ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο προσεχές Μουντιάλ!

Όπως αναφέρει το youngtalents, η ομάδα του Ναμπίλ Μααλούλ επιστρέφει μετά από 12 χρόνια σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιβεβαιώνοντας την άνοδο του ποδοσφαίρου στην χώρα και όχι μόνο.

Βλέπετε, πολλοί από τους κορυφαίους αυτήν τη στιγμή Τυνήσιους παίκτες έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά εκτός χώρας (σ.σ. οι περισσότεροι στην Γαλλία) ενώ υπάρχουν σπουδαία ταλέντα που με τη σειρά τους θα πάρουν σκυτάλη από τους Σκιρί (Μονπελιέ), Καζρί (Ρεν), Καουί (Τρουά) κ.α.

Ένας από τους κορυφαίους εκπροσώπους της νέας γενιάς είναι ο 17χρονος Ανίς Μπεν Σλιμανί ο οποίος είναι μέλος της U20 και χτυπάει την πόρτα της Εθνικής του.

Ο Σλιμανί ο οποίος έχει γεννηθεί στην Δανία, και έχει μάθει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Ακαντέμισκ θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στην ηλικία του στο ποδόσφαιρο της χώρας και παρότι έχει διπλή υπηκοότητα έχει διαλέξει να εκπροσωπεί την Τυνησία.

Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και η άνεση με την οποία χειρίζεται την μπάλα και ντριμπλάρει είναι χαρακτηριστική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected