Κατηγορίες
Football League

Όλα….κουλούρια στο Αίγιο!

Μονόδρομος ήταν για τον Παναιγιάλειο και την Καλλιθέα η νίκη στο μεταξύ τους ματς που διεξήχθη το Σάββατο (24/03).

Εξάλλου αμφότεροι ήθελαν να μειώσουν την απόσταση από τη ζώνη σωτηρίας, οπότε το 0-0 είναι καταδικαστικό περισσότερο για τους «κυανόλευκους». Η αθηναϊκή ομάδα, μάλιστα, ήταν αυτή που είχε τις κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το πολύτιμο «διπλό», όμως δεν κατάφερε να κάνει το…restart. Την ίδια ώρα ο Αιγινιακός έχανε στο γήπεδό του, αλλά το αποτέλεσμα αυτό πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Με την πλάτη στο τοίχο παρατάχθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου οι δύο ομάδες. Μεγαλύτερη πίεση, βέβαια, ένιωθε η Καλλιθέα που βρισκόταν στο -8 από τη ζώνη σωτηρίας. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αναζητούσαν την 3η εντός έδρας νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς στο γήπεδό τους. Παρόλα αυτά το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και οι καλές στιγμές ελάχιστες…

το φιλμ του αγώνα στο FL News

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάπαλος, Μηλιώτης, Βλάχος, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Γραμματίκας, Τζανουλίνος, Αγιούποφ (68′ Χαρίτος), Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (85′ Κάναλς), Σταματής.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Συριόπουλος, Πολίντορο, Καντέ, Χοτζάλι, Μάκο (85′ Παυλής), Τσατσόπουλος (65′ Ταλέντο), Σμυρλής, Ταμπάκης (75′ Ζυγκερίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected