Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα ξεχωριστά γενέθλια του Μελιόπουλου στην αποστολή της Εθνικής!

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τον Ημαθιώτη νεαρό αμυντικό μέσο της Ξάνθης, Δημήτρη Μελιόπουλο, αφού είχε τα γενέθλιά του και έκλεισε τα 18 του χρόνια, γιορτάζοντας τα στην Ιταλία μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Νέων.

Όπως αναφέρει το thrakisports, πριν καν κλείσει τα 18 του έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας στην Super League και έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος μετά το 2000 που έπαιζε στην Α’ Εθνική, έχοντας καταφέρει έως τώρα να γράψει στο κοντέρ ήδη 15 συμμετοχές με τη φανέλα της Θρακικής ομάδας, έχοντας προσεγγίσει με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, με αποκορύφωμα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα είναι και βασικό στέλεχος όλων των μικρών Εθνικών Ομάδων, και μάλιστα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του μαζί με την Εθνική Νέων (όπως βλέπετε και στη φωτό δίπλα), στο ρόστερ της οποίας βρίσκεται αυτές τις μέρες, αφού έχουν τους αγώνες της Elite Round του Euro U19.

Έτσι ο Ημαθιώτης «Μέλιο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και συμπαίκτες του, μετά την πρώτη νίκη της Τετάρτης στο τουρνουά της Elite Round, είχε μια ακόμα ξεχωριστή μέρα χθες στην Ιταλία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected