Κατηγορίες
Basket

Εκπληκτικό σκηνικό σε αγώνα μπάσκετ Κορασίδων!

Σε αγώνα Κορασίδων ανάμεσα στον ΑΟ Λαγονησίου και τον Παναθηναϊκό οι πράσινες έδωσαν την μπάλα σε 8χρονη αντίπαλο τους για να πετύχει το πρώτο της καλάθι.

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος Κορασίδων στην Α’ ΕΣΚΑ. Σε ένα από τα τελευταία ματς της χρονιάς έγινε μία φάση η οποία ανάγκασε όλους τους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν.

Όπως αναφέρει το Sport24, λίγο πριν τελειώσει η αναμέτρηση του ΑΟ Λαγονησίου με τον Παναθηναϊκό οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλα τα κορίτσια που είχαν στη διάθεσή τους αφού το ματς είχε κριθεί.

Ανάμεσα σε αυτά που πάτησαν στο παρκέ ήταν και μία νεαρή αθλήτρια των γηπεδούχων γεννημένη το 2010! Λίγο μετά την είσοδο της στο γήπεδο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού κατά την επαναφορά της μπάλας από την τελική γραμμή της την έδωσαν και εκείνη πέτυχε το πρώτο της καλάθι. Το τέλος του αγώνα βρήκε τις αθλήτριες των δύο ομάδων αγκαλιασμένες να κάνουν το καθιερωμένο ζντό φωνάζοντας τα ονόματα και των δύο ομάδων.

Δείτε τη φωτογραφία από τη στιγμή που οι παίκτριες του Παναθηναϊκού δίνουν την μπάλα στην αντίπαλο τους.