Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Γιάννης Γιάννος – Ο απολογισμός, το “ευχαριστώ” σε χορηγούς και ΜΜΕ και η νέα σεζόν

Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον 2ο όμιλο της Β Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Γιάννος αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, ευχαριστώντας παράλληλα τους χορηγούς αλλά και τα ΜΜΕ που στήριξαν την προσπάθεια των κοριτσιών σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας, τη Spot Team του κ. Τέλη Ευθυμιάδη, το καφέ-μπουγάτσα “Λάκης”, το ψητοπωλείο “Παλόμα” στη Μελίκη αλλά και τις αθλητικές σελίδες www.sportsup.gr και www.sportorama.gr, οι οποίοι στήριξαν θερμά την προσπάθεια των κοριτσιών και πρόβαλαν όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Όσον αφορά την παρουσία της ομάδας μου στο πρωτάθλημα, ήταν ένα πραγματικά όμορφο ταξίδι, με πολλές χαρές αλλά και λύπες όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα στο ποδόσφαιρο. Δεν νιώθουμε πικρία σε καμία περίπτωση, είχαμε μια πολύ αξιόλογη πορεία και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε (τραυματισμοί, κακοί αγωνιστικοί χώροι κτλ), παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και τη νέα σεζόν θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να γνωρίσουμε ακόμη περισσότερες χαρές”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected