Κατηγορίες
Super League 1

Ανεπηρέαστος ο ΠΑΟΚ, πέρασε από το Περιστέρι

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα για αποδείξεις και το πέτυχε με το παραπάνω σε μία δύσκολη έδρα όπως το Περιστέρι.

Ο Τζάλμα Κάμπος άνοιξε το σκορ μετά από τρομερή κομπίνα των Πέλκα – Βιεϊρίνια, ενώ ο Κρέσπο σφράγισε το διπλό στο δεύτερο μέρος. Φλύαροι οι γηπεδούχοι, με τον Μπρούνο να κλέψει την παράσταση.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, μετά τα όσα έγιναν μεσοβδόμαδα με τις δικαστικές υποθέσεις που είχε, κατάφερε να βρει την δύναμη και να γυρίσει στις νίκες και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση.

Από την άλλη ο Ατρόμητος παρουσίασε ένα πολύ μέτριο πρόσωπο. Φυσικά του έλειπαν οι τρεις δανεικοί που είναι βασικά μέλη της φετινής ομάδας, αλλά οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν σαφώς επηρεασμένοι από την διακοπή. Έχασε την ευκαιρία του να ανέβει στην τρίτη θέση, ωστόσο συνεχίζει να έχει πιθανότητες γι’ αυτή και σίγουρα θα συνεχίσει να την κυνηγάει μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (64′ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (78′ Ελ Καντουρί), Κάμπος (84′ Μακ), Πρίγιοβιτς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Βασιλακάκης (76′ Ουμπίδες), Ντιγκινί, Ντουαντά (60′ Κωτσόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected