Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όσο και να πάλεψε η Ρόμα, η Μπάρτσα φέτος δεν… παίζεται! (vid)

Τα αυτογκόλ της Ρόμα έγραψαν ιστορία, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-1 στο Καμπ Νόου και ουσιαστικά τσέκαρε εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Άτυχος ο Μανωλάς…

Σε ένα ματς όπου η Μπαρτσελόνα ήταν εκτός ρυθμού, κατάφερε να… τσεκάρει εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League, κι όλα αυτά, χάρη στα δώρα της Ρόμα! Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τρία, με συνέπεια οι Καταλανοί να επικρατήσουν 4-1 και να βλέπουν ήδη τη φάση των «4».

Τα αυτογκόλ των Ντε Ρόσι, Μανωλά και οι γκάφες της άμυνας έδωσαν στους Καταλανούς το δικαίωμα να βλέπουν ήδη την επόμενη φάση.

Ήταν το 5ο αυτογκόλ φέτος στη διοργάνωση υπέρ της ομάδας του Βαλβέρδε και είναι… δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μέσι. Όταν οι Τζιαλορόσι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ο Τερ Στέγκεν με δυο απίθανες επεμβάσεις στάθηκε εμπόδιο!

η ανάλυση του ματς στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν (85′ Αλμπέρτο Μορένο), Μίλνερ, Σαλάχ (53′ Βαϊνάλντουμ), Μανέ, Φιρμίνο (71′ Σολάνκε).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον Μοράες, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Λαπόρτ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν (57′ Στέρλινγκ), Ντε Μπράινε, Σανέ, Νταβίντ Σίλβα, Γκαμπριέλ Ζεζούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected