Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για τη φιλανθρωπική εκδήλωση στη Σκύδρα (photos+vid)

Σπουδαίες στιγμές το απόγευμα του Μ.Σαββάτου στο γήπεδο της Σκύδρας, στον φιλανθρωπικό αγώνα που οργάνωσε η ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρα με τον εμπνευστή της ιδέας, Στάθη Σειτανίδη να αγωνιστεί η ομάδα του ΠΑΣ με επίλεκτους παίκτες του Νομού που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό αφού το γήπεδο πλημμύρισε με μια πλειάδα ποδοσφαιριστών με βαριά βιογραφικά. Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία του Δήμου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη αφού πόλος έλξης ήταν αναμφισβήτητα και η βράβευση τριών παιδιών από την πόλη της Σκύδρας που διαπρέπουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Ευθύμη Κουλούρη του ΠΑΟΚ που δεν σταμάτησε στιγμή να βγαίνει φώτο και να φωτογραφίζεται με τους θαυμαστές του ο οποίος τιμήθηκε γιατί είναι ο μόνος που αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδος ,ο Μπάμπης Παυλίδης αρχηγός του Άρη και ο Γρηγόρης Κυζιρίδης (τεχνικός του ΠΑΣ Σκύδρας) γιατί έχουν ξεκινήσει τα ποδοσφαιρικά τους βήματα από την ομάδα του ΠΑΣ Σκύδρας.

Η ανταπόκριση φυσικά ήταν αρκετά μεγάλη αφού και ο Στέλιος Μαραγκός του Άρη έδωσε το παρών του και αγωνίστηκε καθώς και ο Βραζιλιάνος Ντάνιελ Ουέλιγκτον, παίκτης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Το κλίμα που επικράτησε ήταν πολύ ευχάριστο και πολύ συγκινητικό. Την παράσταση έκλεψε ο αδερφός του Μπάμπη Παυλίδη ο Χρήστος Παυλίδης που βρήκε την ευκαιρία φόρεσε την φανέλα και αγωνίστηκε για λίγο πετυχαίνοντας μάλιστα και ένα γκολ που αφιέρωσε στον πατέρα του Ρούλη που βρισκόταν στις κερκίδες.Για την ιστορία το σκορ έληξε 4-7 με την ομάδα των Επίλεκτων να κερδίζει τον ΠΑΣ Σκύδρας.

Τα γκολ του ΠΑΣ Σκύδρα πέτυχαν οι Καρασαββίδης, Λαζαρίδης, Γεωργίου και Χατζηιωακειμίδης.

Τα γκολ των Επίλεκτων οι Καραγιάννης, Μαλλιούφας, Ξόμπλιος (2), Παυλίδης, Κυζιρίδης και Μουρουζίδης. Χρέη τεχνικών για την ομάδα των επίλεκτων ανέλαβαν οι Κώστας Ινεμπολίδης με τον Γιώργο Τυριακίδη.

Για τον ΠΑΣ Σκύδρα αγωνίστηκαν οι» Μπόικος, Ορφανίδης, Μέγας, Θεοδοσιάδης, Γραμματικόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαιωάννου, Χαραλαμίδης, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Καρασαββίδης, Γεωργίου, Κουλούρης,Ουρούτσι. Χατζηιωακειμίδης, Κυζιρίδης

Για τους Επίλεκτους αγωνίστηκαν οι» Σειτανίδης, Πιστοφίδης, Ζαρογιάννης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Χουδαβέρογλου, Γιαννουσίδης, Ουέλιγκτον, Γκίλης, Ξόμπλιος, Μαλλιούφας, Καραγιάννης, Ντίσιος, Ναυρινιάδης, Κουρογιωργάκης, Μουρουζίδης, Συμεωνίδης, Καραφουλίδης, Πετρίδης, Σαμαρόπουλος.

Στην ομάδα ανήκαν και οι Κουλούρης και Παυλίδης Μπάμπης που δεν αγωνίστηκαν.

δείτε φωτογραφίες στο pellasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected