Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο σχολικός αγώνας με παρουσία 500 και πλέον θεατών, ως απάντηση στη…μαυρίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου! (photos+vid)

Αυτά μάλιστα ΕΙΝΑΙ ρεπορτάζ! Ένα όμορφο πρωινό, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, σε ένα από τα πιο ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ημαθίας και μπροστά σε 500 (ίσως και 600 με το “μάτι”) θεατές που απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για το Σχολικό Πρωτάθλημα!

Στο Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου, μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Βέροια, το 1ο ΕΠΑΛ της πόλης αντιμετώπισε το ΓΕΛ Αρναίας. Μπορεί να υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην έναρξη λόγω της καθυστερημένης άφιξης των Χαλκιδικέων, ωστόσο άπαντες αποζημιώθηκαν από το θέαμα αλλά και την εξαιρετική παρουσία γονέων και παιδιών.

Νικητές οι φιλοξενούμενοι, που χάρη στο χατ-τρικ του…δαιμόνιου Δημήτρη Γκαγκάνη (ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη Παλαιοχωρίου, που φόρεσε σήμερα το περιβραχιόνιο του αρχηγού) πήρε τη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Για τους Ημαθιώτες, που ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 19′ με τον Δημήτρη Μουρατίδη του ΠΑΟΚ Κουλούρας, απέδειξαν πως είναι ένα πολύ πειθαρχημένο σύνολο, με ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ξεχωρίσει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας.

δείτε το γκολ του νεαρού επιθετικού :

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν και για το δεύτερο γκολ, όμως οι “οράνιε” της Χαλκιδικής ανέβασαν σταδιακά στροφές και άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματα τους με αποτέλεσμα να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν στο τέλος την πρόκριση χάρη στο χατ-τρικ του Γκαγκάνη.

Να σημειώσουμε πως ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των μαθητών των δύο σχολείων, που έδωσαν ξεχωριστό παλμό με τα συνθήματα και επευφημίες, ένα σκηνικό που έχουμε αρκετό καιρό ομολογουμένως να ζήσουμε από κοντά σε ένα γήπεδο της Ημαθίας…

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Τότσκα.

Συνθέσεις

1ο ΕΠΑΛ Βέροιας : Μυλωνάς, Χερίδης (53′ Νικόλι), Σακαλής, Τσακίρης, Τζάνι, Αρβανιτίδης, Μανωλόπουλος, Λουκίδης, Κοσέογλου (45′ Κουκουτσίδης), Χαραλαμπίδης, Μουρατίδης

ΓΕΛ Αρναίας : Ευθυμούδης, Κοντογιάννης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου (47′ Ευθυμούδης Ε.), Πετάλλι, Τσιούκας, Λιώπας, Μπήντος, Γκαγκάνης, Τσιόγκας, Τσιουλάκης (68′ Πασχάλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected