Κατηγορίες
Football League

Παίκτες Πανσερραϊκού : “Δεν αντέχουμε άλλο, το καράβι βουλιάζει!”

Οι μοναδικοί πρωταγωνιστές οι οποίοι βιώνουν στο… πετσί τους την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο Πανσερραϊκός, είναι οι παίκτες της ομάδας που μαζί με το τεχνικό τιμ αγωνίζονται κυριολεκτικά μόνοι τους, όντας απλήρωτοι εδώ και 4.5 περίπου μήνες.

Όπως αναφέρει το Serres Sport News, με ανακοίνωση που εξέδωσαν αναλύουν την άσχημη κατάσταση του συλλόγου, ενώ αναφέρουν επίσης ότι το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με την Αν. Καρδίτσας βρίσκεται στον… αέρα εάν δεν λυθούν τα προβλήματα εντός των ημερών. Επίσης καλούν τους υπεύθυνους, που έχουν φέρει τον σύλλογο σε αυτή την κατάσταση, να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο να θέλουμε να εκφράσουμε τα προβλήματα μας αλλά δεν έχουμε που να απευθυνθούμε. Πλέον η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Η καθημερινότητα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, το μυαλό μας βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτό που καλούμαστε να κάνουμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εδώ και περίπου ένα μήνα έχουμε μείνει ολομόναχοι και πολεμάμε χωρίς ούτε καν τα βασικά.

Οι μόνοι άνθρωποι που βλέπουμε είναι το προπονητικό τιμ, ο φυσιοθεραπευτής μας και ο φροντιστής της ομάδας που όπως γίνεται αντιληπτό δεν είναι αρμόδιοι να δώσουν οποιαδήποτε λύση ούτε στο οικονομικό, ούτε και στο λειτουργικό κομμάτι. Έτσι θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Σερραίους φιλάθλους, καθώς και τους υγιώς σκεπτόμενους οπαδούς της ομάδας μας ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η φετινή προσπάθεια.

Το επερχόμενο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στον αέρα, καθώς αν δεν λυθούν τα προβλήματα που αναφέρθηκαν δεν είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να παλεύουμε για να σώσουμε ένα καράβι που βουλιάζει χωρίς να είμαστε καν ασφαλισμένοι. Επίσης δεν θεωρούμε έντιμο να παλεύουμε για να κατακτούμε τους τρεις βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου και να μας τους αφαιρούν για εξωαγωνιστικούς λόγους. Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected