Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ευρεία επικράτηση του ΓΕΛ Πευκοχωρίου κόντρα στα κορίτσια του 5ου ΓΕΛ Βέροιας

Ευχάριστο πρωινό για τα κορίτσια του ΓΕΛ Πευκοχωρίου, που επικράτησαν με το ευρύ 9-0 του 5ου ΓΕΛ Βέροιας και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Η ομάδα από τη Χαλκιδική απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στα φαβορί για να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και με πολύ καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, έφτασε σε ένα ευρύ σκορ.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν 3-0 χάρη σε δύο τέρμα της Κανάνι και ένα της αρχηγού Μαρίας Πούπα, ωστόσο στο δεύτερο 45λεπτο τα γκολ έπεσαν…βροχή.

Το 4-0 σημείωσε και πάλι η κορυφαία του γηπέδου Κατερίνα Κανάνι, το 5-0 η Κατερίνα Δημητρίου, το 6-0 η Κανάνι, το 7ο και το 8ο τέρμα σημείωσε η Μαρία Αμβροσίδου ενώ το τελικό 9-0 διαμόρφωσε με το 5ο της σημερινό γκολ η Κανάνι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Τότσκα και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

5ο ΓΕΛ Βέροιας : Τσιφινδάρη, Μπουντάνι Ε., Παρσοπούλου, Ορταντζόγλου, Λυμούση, Σαρήουστα, Παπαδημητρίου, Κρεμλίδου, Δέλλα (47′ Μπουντάνι Κ.), Τζίμπουλα (47′ Πράσσου), Ασλαμπάλογλου (47′ Αλεξίδου)

ΓΕΛ Πευκοχωρίου : Αμβροσίδου, Κανάνι, Καργάκη, Πούπα, Παπαβασιλείου, Δημητρίου, Μητελούδη (51′ Σταματίου), Σαπλαμίδου (51′ Τσεκάι), Σάλλα, Κιζιρίδου, Μιχαηλίδου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected