Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά Κυπέλλου η σημερινή στο “Draw” Cafe με τον επαναληπτικό ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται με το… ενάμισι πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (17/4) υποδέχεται τον Ιστορικό στον επαναληπτικό των ημιτελικών του δεύτερου τη τάξει θεσμού του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας το προβάδισμα από τη νίκη 3-1 στη Νέα Σμύρνη.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ θα δουν απόψε οι θαμώνες του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Έτσι, ο τεχνικός ηγέτης των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στον Δημήτρη Λημνιό και τον Ευθύμη Κουλούρη να αγωνιστούν ως βασικοί και να δείξουν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τον στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό και την υπεράσπιση του τίτλου.

Παράλληλα, στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρθεί και ο Μάρσιο Αζεβέδο, ούτως ώστε να πάρει… ανάσες ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ θα επιστρέψουν και οι Δημήτρης Πέλκας και Μαουρίσιο, που δεν είχαν αγωνιστεί το Σάββατο (14/4) στο ματς του πρωταθλήματος, μια και ήταν τιμωρημένοι.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης, με τον Μάτος στα δεξιά, τον Αζεβέδο στα αριστερά και τους Κρέσπο και Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να είναι οι Μαουρίσιο και Σάκχοφ, με τον Πέλκα σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μακ θα είναι στα αριστερά, ο Λημνιός στα δεξιά και στην κορυφή ο Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected