Κατηγορίες
Basket

Έβγαλε αντίδραση ο Ολυμπιακός και έκανε το 1-1

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-1, επέστρεψε στη σειρά με το τελικό 79-68 στο ΣΕΦ παρά τα προβλήματα, τους τραυματισμούς και τις απουσίες και πλέον η συνέχεια θα γραφτεί στη Λιθουανία, όπου στις 24 και στις 26 Απριλίου θα γίνουν οι δύο επόμενοι αγώνες της σειράς.

Σκληρό παιχνίδι, πολύ τακτική, μάχες σώμα με σώμα και δύο πάγκοι που ήταν στα… κόκκινα από την προθέρμανση ακόμη. Οι Λιθουανοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους «ερυθρόλευκους» και να πάρουν πρώτοι ένα μικρό προβάδισμα (4-9, 3’) με τον Μίτσιτς να μετράει 3/3 εντός πεδιάς, αλλά και τον Ντέιβις να χρεώνεται με δύο φάουλ στα πρώτα 3’45’’.

Ο ΜακΛιν έκανε εξαιρετική δουλειά επιθετικά κυρίως, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει ρυθμό έχοντας και τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, «μουδιασμένο» και στοχευμένο από την αντίπαλη άμυνα, στα πρώτα λεπτά. Η Ζαλγκίρις Κάουνας βρέθηκε στο 8-13 (6’), αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε σταδιακά την ομάδα του να βρίσκει ρυθμό και λύσεις.

Άρχισε από την άμυνα που έγινε πιο «ασφυκτική» ο Γιάνις Στρέλνιεκς έκανε ένα βήμα μπροστά, για το 14-13 (7’40’’), ενώ Παπανικολάου και Μπόγρης έβαλαν τα κορμιά τους παρά τους τραυματισμούς και δημιούργησαν προβλήματα στην λειτουργία των φιλοξενούμενων.

το φιλμ του αγώνα στο basketa.gr

Δεκάλεπτα: 17-15, 41-32, 54-54, 79-68

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected