Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Κούπα για την Κ15 του Παναθηναϊκού, νίκη στα πέναλτι επί του ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι 5-4 του ΠΑΟΚ και πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα σε επίπεδο Κ15, ολοκληρώνοντας μια υπέροχη χρονιά.

Το Τριφύλλι στέφθηκε πρωταθλητής για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίπεδο Super League επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 5-4 στην διαδικασία των πέναλτι, καθώς η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Οι «πράσινοι» είδαν τον Αυγερινό που ήταν εξαιρετικός και στη διάρκεια του 80λεπτου να αποκρούει το τελευταίο πέναλτι στην διαδικασία και πήραν τη νίκη με 5-4 και το πρωτάθλημα.

Στη διαδικασία των πέναλτι για τον Παναθηναϊκό ευστόχησαν οι Φρούκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος και Τσοντάκης ενώ για τον ΠΑΟΚ ευστόχησαν οι Στοίνοβιτς, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Κιτσάκης και αστόχησε ο Ρούτσης.

το φιλμ του αγώνα στο football-academies.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Τσιόπτσης, Χνάρης, Καρακούτης (76′ Μανεσίδης), Μανωλιούδης, Θεοδωρίδης, Κουλιεράκης, Κιτσάκης, Στόινοβιτς, Κούτσιας, Ταϊτζόγλου (65′ Τσαγκαλίδης), Κωνσταντελιάς (65′ Ρούτσης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αυγερινός, Κρυπαράκος, Παυλακάκης, Καρνέζης, Γωγουβίτης, Φρόκου, Δημοσθενιάδης, Κωστόπουλος, Τζαβίδας (66′ Πορφυρόπουλος), Τόρρα, Τσοντάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected