Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [5ος όμιλος] Αστέρας Αμαλιάδας – Παναρκαδικός 0-5

Eύκολη πρόκριση για τον Παναρκαδικό στην Αμαλιάδα, κόντρα στον τοπικό Αστέρα που ενόψει των μπαράζ, αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, οι γηπεδούχοι χρησιμοποίησαν παίκτες κυρίως από την παιδική ομάδα, όπου ανάμεσα τους υπάρχουν και αρκετοί ταλαντούχοι, που είναι και μέλη των Μικτών Ηλείας.

Στον πάγκο μάλιστα κάθισαν, ο “φυσικός” τεχνικός τους στην Ακαδημία, Λύσσανδρος Τζαβάρας κι ο άμεσος συνεργάτης Φίλιππος Μαρκόπουλος. Με παρόντα πάντως και τον Σούλη Παπαδόπουλο, που παρακολούθησε αυτό το ματς από την κερκίδα, για πιο “σφαιρική” παρακολούθηση των νεαρών παικτών (που τους έχει παρακολουθήσει και κάποιες άλλες φορές κατά διαστήματα, όταν ευκαιρούσε).

Από την πλευρά της, η ομάδα της Τρίπολης, που ως γνωστόν έχει τελειώσει από την τελευταία αγωνιστική της 1ης Απριλίου τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, έχει σαν στόχο να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτόν τον θεσμό.

Στο 16′ από σέντρα Λυμπερόπουλου, και κοντινή κεφαλιά του Συρεγγέλα έγινε το 0-1, ενώ στο 26′ από σέντρα του Μπούτα με νέα κεφαλιά του Συρεγγέλα έγινε και το 0-2.

Στο 28′ καλό σουτ του Αντωνόπουλου, πέρασε λίγο άουτ, αλλά στο 30′ ξανά με κεφαλιά ο Συρεγγέλας έκανε το 0-3. Με αισθητή βέβαια, λόγω της σύνθεσης “ανάγκης”, την απουσία οποιουδήποτε υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού που θα χρειαζόταν γι’ αυτές τις φάσεις.

Έκτοτε, ο ρυθμός έπεσε και η συνέχεια ήταν διαδικαστική. Πάντως ο Γιουκούδης που θέλησε κι αυτός να χριστεί σκόρερ, τελικά με δυο γκολ στο 88′ και στο 90′ και ισάριθμα πλασέ, διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 0-5 (έτσι για την …ιστορία).

Συνθέσεις

Αστέρας: Βλάχος, Παπαπέτρου, Ζωγάκης, Γιαννόπουλος (46′ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Ζαφειρόπουλος, Μαρκόπουλος, Σταθάτος (60′ Χριστοδουλόπουλος), Αθανασούλης, Καραγιάννης (79′ Τζόκολα), Αντωνόπουλος, Κυριακόπουλος (75′ Παυλόπουλος)

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (46′ Τσιώλης), Μπαξεβάνου (46′ Μπινιώρης), Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Ν.Λυμπερόπουλος (46′ Γιουκούδης), Ευαγγέλου, Καδάς (53′ Καπετανάκης), Συρεγγέλας

φωτ. από arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected