Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [8ος όμιλος] ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΟ Παλαιόχωρας 5-0


Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου ήταν εντυπωσιακή και πήρε άνετα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η ομάδα των Χανίων ταξίδεψε στην Ιεράπετρα με μόλις 15 παίκτες στην αποστολή του και εκ των πραγμάτων, δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς και η πορεία του στη διοργάνωση τελείωσε πρόωρα. Πέραν των προβλημάτων, τα πράγματα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης πολύ δύσκολα για το σύνολο του Δημήτρη Μαγκαφίνη, καθώς έπαιξε για περίπου ένα ημίχρονο με ποδοσφαιριστή λιγότερο, λόγω αποβολής του Πετράκη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους ηττημένους και μόλις στο 2’ ο Ντιατά έκανε το 1-0. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι νικητές κέρδισαν πέναλτι και ο διαιτητής, κ. Μανδαλενάκης, απέβαλλε τον Πετράκη. Η απόφαση αυτή αμφισβητήθηκε από την πλευρά της Παλαιόχωρας, που υποστηρίζει ότι ήταν υπερβολικός ο καταλογισμός της παράβασης, αλλά και η κόκκινη κάρτα. Ο Παπαδόπουλος σημείωσε το 2-0 από την… άσπρη βούλα και τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους Λασιθιώτες.

Ακολούθησαν ακόμη δύο γκολ του Ουζούνογλου, στο 57’ και στο 63’, και ο Ντιατά ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 5-0 στο 84’. Η ομάδα των Χανίων είχε τη σημαντικότερη της στιγμή στο 87’ με άστοχο φάουλ ου Δρακάκη.

Συνθέσεις

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης (58’ Στάχτιαρης), Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης, Μούτσα (71’ Μίγγας), Ουζούνογλου, Ντιατά, Παπαδόπουλος (73’ Πυθαρούλης), Κορέτας (64’ Κωνσταντίνου).

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πετράκης, Ρουσάκης (48’ Πονηρός), Καρδάσης, Παπαδόπουλος, Κορνελάτος, Σαμαράς, Αντ. Μανουσάκης, Δ. Μανουσάκης (40’ λ.τρ. Μαστραντώνακης), Λάσπαντζης, Κοντογιάννης, Δρακάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected