Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τελικός Κυπέλλου με 25.000 κόσμο πρότεινε η αστυνομία! (όπως στην Αγγλία και στη Γερμανία δηλαδή…)

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η αστυνομία πρότεινε στους δύο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου να πάρουν από 13.000 εισιτήρια, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο οποίος έθεσε και θέμα ΟΑΚΑ.

Η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως το SDNA κατάφερε να αλιεύσει τις πρώτες πληροφορίες.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η ΕΠΟ πρότεινε να δοθούν από 22.000 εισιτήρια σε κάθε φιναλίστ, ωστόσο η γνώμη της αστυνομίας είναι εντελώς διαφορετική, αφού η δική της πρόταση είναι να δοθούν από 13.000 «μαγικά χαρτάκια» σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στην πρόταση της αστυνομίας διαφώνησε έντονα ο ΠΑΟΚ και πιο ήπια ΑΕΚ και ΕΠΟ, με τους δύο φιναλίστ να τονίζουν ότι δεν ευελπιστούν πως ο αριθμός των εισιτηρίων μπορεί να φτάσει τον τελικό του 2014 (από 23.000 για κάθε ομάδα), αλλά κρίνουν τον αριθμό που προτείνει η αστυνομία μικρό.

Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή, όταν υπάρχει προγραμματισμένη νέα σύσκεψη, ενώ στο μεσοδιάστημα, η αστυνομία θα κάνει νέες διαβουλεύσεις με την ηγεσία της για να παρθεί μία οριστική απόφαση.

Την ίδια στιγμή, από τον ΠΑΟΚ τέθηκε και θέμα έδρας του τελικού, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ξεκαθάρισε ότι η έδρα του τελικού είναι οριστική και δεν αλλάζει.

Η σύσκεψη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και το SDNA είναι εδώ για να σας ενημερώσει με οτιδήποτε καινούργιο προκύψει…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected