Κατηγορίες
Αθλήματα

Δεν κατάφερε να μπει στο ποδόσφαιρο, παίρνει το βόλεϊ ο Γιαννακόπουλος!

Με δήλωσή του στο SDNA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει το χτίσιμο της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού κι ότι εντός των ημερών αποφασίζει για το μέλλον του Ερασιτέχνη!

Αλλεπάλληλες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά πράγματα του Τριφυλλιού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στην εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ρόλο κομπάρσου.

Την τελευταία διετία άλλωστε με τη δική του ενίσχυση η ανδρική ομάδα του βόλεϊ έμεινε στην κατηγορία και πλέον ανακοινώνει σήμερα ότι μετά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της ομάδας, Σωτήρη Πανταλέοντα βγαίνει μπροστά για να ενισχύσει την επόμενη σεζόν το τμήμα, ώστε ο Παναθηναϊκός να καταστεί ανταγωνιστικός και να έχει μία ομάδα ανάλογη της ιστορίας του, με στόχο την επιστροφή στις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος.

Παράλληλα όμως, πέρα από το κομμάτι του βόλεϊ, ο κ.Γιαννακόπουλος τονίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει οριστικά και για το μέλλον της “μάνας του λόχου” του συλλόγου, καθώς στις άμεσες προθέσεις του είναι ακόμα και να αναλάβει τις τύχες ολόκληρου του Ερασιτέχνη!

Το SDNA πληροφορούμενο τις συναντήσεις που είχε με τον αρχηγό της ομάδας βόλεϊ, Σωτήρη Πανταλέοντα, επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση. Εκείνο δε που μας είπε είναι πως:

“Η θέση του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, αναλαμβάνω προσωπικά να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό που θα είναι αντάξιος του ονόματός του στο βόλεϊ και τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινώσω τις προθέσεις μου για ολόκληρο τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που πρέπει επιτέλους να ξεφύγει από αυτό το τέλμα που έχει βρεθεί”!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected