Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλο ματς το El Classico, κράτησε το αήττητο η Μπαρτσελόνα! (vid)

Στο ντέρμπι έγινε ματσάρα και με 10 παίκτες για 45′ λεπτά η Μπάρτσα κράτησε το 2-2, καλπάζοντας για το πρώτο αήττητο πρωτάθλημα στην Ισπανία. Τα έδωσε όλα η Ρεάλ που κοιτάζει πλέον το Κιέβο.

Pasillo δεν έγινε. Η Ρεάλ κράτησε το λόγο της και δεν τίμησε τους πρωταθλητές. Κράτησε όμως και τη δεύτερη υπόσχεσή που έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν: Ότι παρά τον τελικό του Champions League η ομάδα του θα τα έδινε όλα για να χαλάσει τη γιορτή της Μπαρτσελόνα.

Στο ντέρμπι έγινε λοιπόν χαμός. Ήταν ματσάρα με τα όλα της. Οι Καταλανοί όμως άντεξαν ακόμα και παίκτη λιγότερο σε όλο το β’ μέρος. Και στο φινάλε το 2-2 τους βρήκε πιο χαρούμενους από τους Μαδριλένους, να γιορτάζουν στο κέντρο του γηπέδου το νταμπλ και να βρίσκονται τρία βήματα μακριά από το πρώτο αήττητο πρωτάθλημα στην ιστορία της La Liga.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ουμτιτί, Πικέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Κουτίνιο (46′ Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες (92′ Αλκάθερ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (69′ Λούκας Βάθκεθ), Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (84′ Κόβατσιτς), Μόντριτς, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (46′ Ασένσιο), Μπενζεμά.

https://www.youtube.com/watch?v=Cf3N3J6w3Yg

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected